2023. 04. 25. - 09:40

Fejlesztheti robotos bronchoszkópiáját a Noah Medical

Fejlesztheti robotos bronchoszkópiáját a Noah Medical

Nagy összegű támogató finanszírozásából a navigációs robotos bronchoszkópiához szükséges, integrált rendszer iránti növekvő keresletet elégítené ki a Noah Medical.

Komoly összeget szerzett: a Noah Medical a közelmúltban bejelentette, hogy 150 millió dollárt gyűjtött össze befektetői finanszírozási támogatásból.
 
A vállalat tervei szerint arra használná a pénzt, hogy kielégítse a Galaxy System navigációs robotos bronchoszkópiához szükséges integrált rendszer iránti növekvő keresletet.
 
„Küldetésvezérelt startup vagyunk, nagyra értékeljük befektetőink támogatását, amely lehetővé teszi számunkra az orvosi robotika jövőjének megvalósítását” – mondta Jian Zhang, a Noah Medical alapítója és vezérigazgatója közleményében.
 
Hozzátette: a következő generációs robotikai platformok, mint amilyen például a Galaxy System, pótolják az eljárási hiányosságokat, hogy kiváló klinikai értékeket biztosítsanak az ügyfelek igényeinek jobb kiszolgálásához.
 
Fejlesztheti robotos bronchoszkópiáját a Noah Medical
Fejlesztheti robotos bronchoszkópiáját a Noah Medical
 
Örülnek a támogatásnak és alig várják, hogy növekedhessenek, még több beteget és klinikust szolgálhassanak ki – jegyezte meg a vezérigazgató.
 
A Galaxy Systemet úgy tervezték, hogy a bronchoszkópia (hörgőtükrözés) során javítsa a helymeghatározás pontosságát és a tüdőcsomók sikeres diagnosztizálását.
 
A platform a közelmúltban kapta meg az FDA engedélyt kereskedelmi használatra az Egyesült Államokban. Az ausztráliai Sydney-ben levő Macquarie Egyetemi Kórházban pedig megkezdődtek az első emberen végzett kísérletek.
 
A rendszer a Noah Medical szabadalmaztatott TiLT+ technológiáját használja, amely integrált tomoszintézist és a kiterjesztett fluoroszkópiát foglal magába, emellett egyszer használatos eldobható bronchoszkópot és egy kis, kompakt helyet.
 
A Noah Medical megépítette a TiLT+ technológiát a CT és a test közötti eltérések leküzdésére, azzal, hogy valós idejű navigációt és sérülésfrissítéseket biztosított a könnyen elérhető C-karos fluoroszkópiával.
 
A vállalat szerint a Galaxy erre a célra kialakított, négyirányú bronchoszkóp megoldása lehetővé teszi a navigációt a perifériás elváltozásokhoz a pácienseknél.
 
Jelenleg ez az egyik, csak robotos navigációs bronchoszkópos rendszer a piacon, mely egyszer használatos, eldobható bronchoszkóppal működik.
 
Célja a hatékonyság és a munkafolyamat javítása, miközben potenciálisan csökkenti a keresztszennyeződés kockázatát is.
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.