2020. 09. 09. - 17:38

Hogyan használd az elektromos rolleredet a legjobb körülmények között?

Hogyan használd az elektromos rolleredet a legjobb körülmények között?
Nemrégiben vásárolt egy elektromos rollert?
A szórakoztatás óráin kívül az ön számára kínál lehetőség, valamint a nagyon zsúfolt városi területeken történő könnyű mozgás érdekében és ahhoz, hogy a vásárolt rollerét a lehető leghosszabb ideig élvezhesse, megfelelő módon karban kell tartania, és ügyelnie kell arra, hogy biztonságosan használja elektromos rollerét.
 
Ezek az elektromos rollerek nagyon népszerű alternatív utazási módokká váltak, és mindenki megbecsülte, de vannak olyan szempontok, amelyeket érdemes tiszteletben tartani az ön biztonsága érdekében, de a járókelők szempontjából is.
 
Biztonsági intézkedések az elektromos roller használatához
 
Habár nem tűnik szórakoztatónak és egyáltalán nem cool, de mindenképp használjon védőfelszerelést.  A nem kívánt balesetek bármikor bekövetkezhetnek, és jobb megelőzni ezeket, mint kezelni. A védőfelszerelésnek sisakot, karvédőt, térdpárnákat és fényvisszaverő mellényt kell tartalmaznia.   Különösen akkor, ha éjszaka használja az utcán rollerét, a fényvisszaverő mellény nagyon hasznos ahhoz, hogy látható legyen.
 
Ezenkívül a biztonság érdekében javasoljuk, hogy havonta egyszer ellenőrizze a rollert.    
 
Ez azt jelenti, hogy ellenőrizni kell a kerekeket, a fékek megfelelő működését, az akkumulátor és az egyéb alkatrészek megfelelő működését.
 
Az időszakos ellenőrzések hiánya súlyosbíthatja a fennálló problémákat, és megnehezítheti és költségessé teheti a javítást. Sok esetben új elektromos rollert kell vásárolnia.  A megfelelő működéshez csak az eredeti alkatrészeket javasoljuk, amelyek megtalálhatók a gyártó weboldalán vagy az eredeti alkatrészek és kiegészítők értékesítésére szakosodott üzletekben. Ne vásároljon kétes minőségű alkatrészeket, mivel veszélyeztethetik az életét s nem csak az ön életét, hanem a körülötted levőket is. Különösen az akkumulátor romlik el leggyakrabban.
 
Ellenőrizze, hogy megfelelően van-e töltve, és ne engedje, hogy egy egész éjszakán keresztül töltse.  A túlmelegedés és a problémák elkerülése érdekében csak eredeti aksikat vásároljon.  Még akkor is ha az eredeti alkatrészek drágábbak is, a beruházás azonban megéri.  A biztonság szempontjából is fontos, hogy elektromos rollerek használata esetén megfelelő ruházata legyen. Bizonyos típusú ruházat viselése kellemetlen lehet elektromos rollerek  használatakor.
 
Elektromos robogó használata a forgalomban
 
Az első használat előtt ajánlott rövid távolságot gyakorolni. A tanulás meglehetősen egyszerű, és mindenkitől függ, milyen gyorsan tud megismerkedni az elektromos roller használatával.
Ha forgalomban kívánja használni, akkor kövesse a közlekedési szabályokat a balesetek elkerülése érdekében. Ahhoz, hogy a parkban használja elektromos rollerét, nincs szükség mindig az óvintézkedésekhez, viszont vigyáznia kell a parkban sétáló emberekre.  A forgalomban mindig legyen óvatos és tartsa be a közlekedési szabályokat. A forgalomban alapvetően ugyanazzal a viselkedéssel kell viselkednie, mint amikor autót vezet.
 
Ezen előírások figyelembevételével teljes biztonságban használhatja az elektromos rollereket.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.