2020. 09. 28. - 21:56

Itt a porcerősítő, ami tényleg hat!

Itt a porcerősítő, ami tényleg hat!
A porcbetegségek rettentő kellemetlen tüneteket tudnak produkálni. Legyen szó az ízületi fájdalomról, a duzzanatokról vagy a mozgási nehézségekről, mindegyik sok nehézséget tud okozni a mindennapokban.
Persze ma már sok porcerősítő terméket lehet kapni, de sajnos ezek közül kevés az, ami tényleg be tudja váltani azt, amit ígér. Az biztos, hogy ha észleli magán a porcbetegségek, például a kopás, a sérv vagy a lágyulás tüneteit, akkor nem érdemes egy percet sem várnia a valóban hatékony megoldást kínáló termék beszerzésével.
 
Milyen porcerősítők kaphatók?
 
Ami azt illeti, a porcerősítő készítmények meglehetősen változatos képet mutatnak. Ez nem is meglepő azt tekintve, hogy a porcok kopása, vékonyodása nem egy újkeletű probléma. Sajnos azt lehet mondani, hogy a felnőtt lakosság 15-20% érintett az ilyen-olyan porcbetegségekben. Sokan voltak már ez előtt is, akik töretlenül kutatták az ellenszert. Amennyiben beleássa magát a témába, akkor ezekkel a termékekkel szinte biztos, hogy találkozik:
 
-        Glükozamin (vagy kondritin)
-        MSM (azaz metil-szulfonil-metán)
-        Hialuron sav
-        Kollagén
 
Artroflex Plus – a kakukktojás
 
A felsorolásba szándékosan nem említettük az Artroflex Plus készítményt. Bár ez is a porcerősítő termékek sorába tartozik, mégis más, mint a többi. Ez ugyanis tényleg hat. Míg a többi készítmény hatásossága erősen megkérdőjelezhető, addig az artroflex.hu oldalán megrendelhető termék eredményességét a klinikai vizsgálatok is alátámasztják.
 
Philip Wilkens, az Oslói Egyetem ortopédiai tanszékének kutatója kijelentette, hogy a glükozamin nem okoz ízületi regenerációt. Az MSM bár valóban csökkenti az ízületi fájdalmakat, de ezt úgy éri el, hogy csökkenti az egészséges szövetek fájdalom “érzékelését”. A hialuron sav esetén ugyanúgy igaz, hogy kiváló fájdalomcsökkentő, de magát az ízületet nem regenerálja. A kollagén pedig legfeljebb csak akkor lehet hatásos a porcbetegségek kezelésében, ha legalább napi 1500 mg mennyiségben bekerül a szervezetbe. A kollagéntartalmú porcerősítőkben pedig sok esetben ennek csak a 10%-a van vagy még annyi se.
 
Az Artroflex Plus használata
 
Az artroflex.hu weboldalon részletes leírást találhat arról, hogyan kell használni a terméket. Mi most egy rövid összefoglalót készítettünk. Az optimális hatás elérése érdekében legalább két hónapon keresztül szedni kell, a megrendelők többsége ugyanis kb. a 30-47. nap között kezdi el érezni a készítmény pozitív hatásait. Egy doboz 180 db kapszulát tartalmaz, amiből napi 6 db-ot kell beszedni, ami ideális esetben úgy oszlik el, hogy reggel és este is 3-3 db kerül beszedésre.
 
Miért bízná a véletlenre a porcbetegségének kezelését, ha biztosan tudja, hogy az Artroflex Plus étrendkiegészítő meghozza a várt hatást? Ha bizonytalan a döntését illetően, akkor keresse fel az artroflex.hu weboldalt és nézze meg azokat az interjúkat, amiket azokkal készítettek, akik kipróbálták a terméket! Ezt követően biztos, hogy szertefoszlik még a leghalványabb kétely is Önben, és tudni fogja, hogy erre a termékre van szüksége a biztos megoldáshoz.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.