2020. 03. 10. - 11:35

5 sebészeti eljárás, mely fiatalosabbá tesz

5 sebészeti eljárás, mely fiatalosabbá tesz

Napjaink technológiai fejlettségének köszönhetően egy arcfelvarrás, mellnagyobbítás vagy fenékformálás anélkül is megoldható, hogy az ember kés alá feküdne. Milyen eljárásokról van szó?

Manapság a technológia fejlettsége lehetővé tesz olyan, sebészkés nélküli eljárásokat, amelyek azelőtt elképzelhetetlenek lettek volna. Ahelyett, hogy vágásokkal készítenék el a tökéletes feneket, melleket, arcot vagy szájat, egyre többen részesítik előnyben a nem sebészeti megoldásokat, melyek ígéretesek, gyorsak, s rövidebb a felépülési idő is.
 
A nem sebészeti eljárások – így a Botox, a töltőanyagok, a pigmentkezelés, a lézeres szőreltávolítás és mások - figyelemre méltó szaporodása megkönnyítette mind a férfiak, mind a nők számára a kívánt megjelenés elérését.
 
Lássuk a legnépszerűbbeket a modern, kevés időt igénybe vevő módszerek közül.
 
Modern eljárásokkal ma már kés nélkül elérhető a mell- és fenéknagyobbítás is
Modern eljárásokkal ma már kés nélkül elérhető a mell- és fenéknagyobbítás is
 
1.Arckezelés ebédidőben
 
A hagyományos műtéti arckezeléssel ellentétben az ebédidő alatt is elvégezhető arckezelés nem egy, hanem több kisebb, nem műtéti eljárást foglal magában. Ide tartoznak a Botox-, illetve a dermális töltőanyag injekciók, a lézerkezelések vagy a kémiai hámlasztások. Az eljárás kevesebb mint 1 órába telik, s nem is jár különösebb kellemetlenséggel.
 
Lehetővé teszi, hogy az ember megszabaduljon a látható öregedési jelektől, finom ráncoktól, anélkül, hogy kés alá feküdne. Az eredmény finomabb, de hatékony arckezelés. A bőr feszessé válik, a finom vonalak és a ráncok eltűnnek.
 
Ez az eljárás ugyanakkor nem teljesen törli a mély ráncokat. Ezeken csak a hagyományos arcfelvarrás segíthet.
 
2.Nem műtéti mell- és fenékplasztika
 
A közelmúltig ezen a téren a műtéti implantátumok vagy a saját testzsír felhasználása volt az egyetlen módszer a térfogatnövelésre. Ugyanakkor, nem mindenkinek komfortos az idegen tárgynak tekinthető implantátumok alkalmazása, s az sem, hogy kés alá feküdjön – mert a beavatkozással hosszabb felépülési idő jár együtt.
 
A nagy sűrűségű töltőanyagok, melyeket a testtömeg-helyreállításához alkalmaznak, a térfogat-helyreállítást és a testfelületek újraformázását is elérik. S noha ezen eljárások eredménye 1-2 évig tart, jó módszer a mellek és a fenék növeléséhez is, legalább egy mérettel.
 
Aszeptikus óvintézkedések mellett minimális mellékhatásuk sincs.
 
A cikket folytatjuk.
 
László Adrienn
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.