2020. 05. 05. - 11:30

Bőrfiatalítás egynapos sebészeten – lézer- és rádiófrekvenciás kezelések

Bőrfiatalítás egynapos sebészeten – lézer- és rádiófrekvenciás kezelések

Az emberek legnagyobb aggálya esztétikai szempontból általában az: miként állítsák meg vagy csökkentsék az öregedés jeleit. Milyen új lézer- és rádiófrekvenciás kezelések állnak rendelkezésre?

Valószínűleg mindenkivel előfordult már, hogy elégedetlen volt megjelenésével. A húszas évek végétől kezdve sokan szembesülnek azzal, hogy jó volna valamit tenni az öregedés jeleinek megállításáért.
 
Nem ritka, hogy egyesek harmincas éveik végén is fiatalosnak hatnak, mások pedig akár húszas éveik közepén is észrevehetnek némi változást korábbi külsejükhöz képest. 
 
Oka az, hogy a szervezet kollagén- és elasztin termelődése fokozatosan lassul, s ez már a 20-as években kezdetét veszi. Vagyis, ennek eredményeképpen a legjobb módszer az öregedés jeleinek csökkentésére az, ha lépéseket teszünk a kollagén és az elasztin ösztönzésére.
 
Miközben bizonyos étrend-kiegészítők és étrendbeli változtatások is segíthetnek, a leghatékonyabbnak kétségtelenül a lézer- és rádiófrekvenciás kezeléseket tartják a kollagén serkentése terén, s számos, életkorral összefüggő bőrprobléma javításához.
 
A lézer- és rádiófrekvenciás kezelések sokat tesznek a bőr fiatalosabb külsejéért
A lézer- és rádiófrekvenciás kezelések sokat tesznek a bőr fiatalosabb külsejéért
 
Nem invazív megoldás az öregedés jelei ellen
 
A lézer- és rádiófrekvenciás bőrkezelések nem sebészeti módszernek számítanak, melyekkel azonban a bőr minősége mégis javítható – különösen a szerkezete, tónusa és rugalmassága.
 
A legtöbb ember, aki átesett rajtuk, úgy véli: ezek a beavatkozások gyakorlatilag fájdalommentesek. Hőérzetet keltenek, ám egyebet különösebben nem lehet érezni.
 
Ráadásul e megoldások viszonylag gyorsak, kevesebb, mint egy órát vesznek igénybe.
 
S bár kezelések különféle verziói állnak rendelkezésre a lézer- és rádiófrekvenciás bőrfiatalítás terén, 4 különböző kategóriába sorolhatók: lézer, ultrahang, rádiófrekvencia és rádiófrekvenciás mikrotű alkalmazása.
 
Mindegyik módszer egy kicsit másként működik.
 
A cikket folytatjuk.
 
László Adrienn

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.