2019. 05. 14. - 11:50

Egynapos sebészet: ki plasztikáztassa a kezét?

Egynapos sebészet: ki plasztikáztassa a kezét?

Nem gyakori, de akad, aki erre vágyik: a kezek fiatalítása szintén létező egynapos sebészeti beavatkozás. Rajtuk ugyanis valóban hatványozottan látszanak az öregedés jelei.

Amikor idősödni kezdünk, a kezek az elsők között vannak, melyeken megmutatkoznak annak jelei. Vannak, akik nem szívesen nézik és megfiatalítanák azokat – erre ma már van lehetőség.
 
Tény és való, hogy még ha az ember tesz is azért, hogy arca és nyaka fiatalosabbnak tűnjön, a nap által károsított, vénás, ráncos kezek árulkodnak az ember koráról.
 
A kezek megfiatalítására is léteznek azonban hatékony technikák – a bőr minőségének és szerkezetének javítása, miközben a ráncok és a látható vénák elhalványulnak.
 
A kézen korán meglátszik az öregedés - de már erre is van megoldás
A kézen korán meglátszik az öregedés - de már erre is van megoldás
 
Mikor fontoljuk meg a kezek fiatalítását?
 
1.Amennyiben a kezeken tartós vénákat és inakat tapasztalunk a volumen csökkenés miatt
2.Ha a kezek ráncosak, soványak
3.Amennyiben a kezeken öregedési foltok jelentkeznek
4.Ha a kezek előnyt kovácsolnának abból, hogy a bőr tónusát és színét feljavítják
 
Előnyök és hátrányok
 
Napjainkban több hatékony technika is rendelkezésére áll annak, aki szeretné megfiatalítani a kezét.
 
Az egynapos sebészeti beavatkozást követően a kezek fiatalosak, lágyabbak és teltebbek lesznek, a vénák kevésbé láthatóak. Összességében tehát jóval előnyösebbé válik megjelenésük.
 
Hátrányok is vannak azonban…
 
…a legjobb eredmény elérése érdekében ugyanis több eljárásra is szükség lehet. A kezek duzzadtak, zúzódottak és merevek lehetnek a kezelés után, s ez korlátozza tevékenységeinket.
 
Amennyiben esetünkben már előfordult lassú gyógyulás – például cukorbetegség, dohányzás, napnak való fokozott kitettség esetén, a hatás kevésbé lehet drámai és kevésbé lehet hosszantartó az eredmény is.
 
Amint látható, három-három érv áll a kézfiatalítási procedúra mellett és ellen is. Ezek alapján érdemes megfontolni annak alkalmazását. Mindenképpen érdemes átbeszélni orvosunkkal ezeket és megtalálni a számunkra leginkább szóba jöhető megoldást.
 
A cikket folytatjuk.
 
László Adrienn

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.