2019. 10. 15. - 12:10

Plasztika: előtérben a minimálisan invazív beavatkozások

Plasztika: előtérben a minimálisan invazív beavatkozások

Napjainkban a technológia egyre előrébbmutató fejlődésével véget ért a drámai kozmetikai műtétek ideje. Előtérbe kerültek a minimális mértékben invazívak.

Mivel a technológiai fejlődés a sebészet területén is kiemelkedő, a drasztikus kozmetikai beavatkozások ideje alighanem lejárt.
 
A páciensek manapság nemcsak alternatívát keresnek a drámai, invazív operációkkal szemben. Egyre inkább keresik a finom igazításokkal járó plasztikai beavatkozásokat.
 
Jóval kevesebb az eltúlzott, feltöltött ajak, s sokan vesznek igénybe apró finomításokat a megjelenésükön. Szakemberek szerint egyike a leginkább népszerű kezeléseknek az orr nem műtéti „megigazítása”.
 
Egyre több minimálisan invazív beavatkozásra van lehetőség
 
Egyre több minimálisan invazív beavatkozásra van lehetőség
 
Az orr újraformázásához manapság dermális töltőanyagot használnak az orvosok, mely hatékony alternatíva a műtéti orrplasztika helyett. A töltőanyagokat úgy alkalmazzák, hogy finoman javítsák a betegek orrának kontúrjait.
 
A legtöbb páciens enyhe duzzanatot tapasztal, de szinte azonnal visszatérhet a munkába.
 
Érdekes újításnak számít a plasztika területén a minimálisan invazív bütyök-kezelés. Jelenleg már elérhető az úttörőnek számító, minimálisan invazív operáció – amelyhez csupán helyi érzéstelenítő szükséges. Gyorsan eltávolítják a bütyköt, csavarok és egyéb eszközök alkalmazása nélkül.
 
A páciens pedig szinte rögtön a procedúra után sétálhat, s visszatérhet mindennapi aktivitásaihoz.
 
Ez természetesen magával hozza azt, hogy a hölgyek jó része kér segítséget a bütyök eltávolítása kapcsán.
 
László Adrienn

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.