2017. 06. 27. - 11:10

Plasztika - Változtatható a lábak formája?

Plasztika - Változtatható a lábak formája?

Számos nő számára jelent állandó kihívást lábai formában tartása. A diéta, a mozgás nagyon sokat használ, de nem mindig ad tökéletes eredményt, ugyanis a lábon levő zsír igen makacs tud lenni. Mit lehet ezzel tenni? Segíthet egy plasztikai beavatkozás?

Nem mindenki nyugtázza szívesen a lába formáját a tükörbe nézve. Sokszor előfordul, hogy a combok, a lábszár megjelenése nem az igazi, annak ellenére, hogy az illető sportol és/vagy étrendet is változtatott.

Túl sokat nem lehet kezdeni a dologgal, ha csak nem a szülői örökségünket vádoljuk lábaink külsejéért. A súlyosabb combok, a zsírosabb térdek örökletesek. A karcsú vagy keskeny vádlik szintén velünkszületett tulajdonságok.

A lábak formáját bizonyos esetekben csak plasztikáztatással lehet változtatni

A lábak formáját bizonyos esetekben csak plasztikáztatással lehet változtatni

Plasztikáztathatjuk

Amennyiben a diéta és/vagy a sport nem oldja meg problémánkat, a zsírleszívás, mint plasztikai beavatkozás, segítséget jelenthet. A zsírleszívás használható opció a lábformálásban, s ha odafigyeléssel végzik, meglehetősen sikeres eredményt hozhat.

A zsír tuladonképpen „folyékony arany”, mellyel a sebészek fel tudják tölteni a lyukakat, térfogatot képezhetnek, újraformálhatnak.
Átveszik a terület tulajdonságait, ahová befecskendezik őket – ezek ebben az esetben az izmok és a vádli része.

Hogyan történik a plasztikai beavatkozás?

A lábformáló eljárást helyi érzéstelenítés mellett, 1-2 óra alatt végzik el. Az eredményt 6-12 héten belül tapasztalja a páciens.
A zsírleszívás egyik legújabb módszere az ún. ScuplSure technika. A lézeres eljárás anélkül formál, hogy műtétet kellene végezni. A túlzottan zsíros területen egy 25 perces kezelést jelent, s az eredmény 3 hét múlva érezhető, sőt még javul is 12 hét alatt. A kezelés ismételhető.

A diéta és a sport gyakran nem elég, ha makacsak a zsírpárnák a lábon

A diéta és a sport gyakran nem elég, ha makacsak a zsírpárnák a lábon

Ez a technika fele annyiba kerül, mint egy hagyományos zsírleszívás, s amennyiben valakit sürget az idő, ajánlott igénybe venni.

A hagyományos zsírleszívás mellett érdemes fontolóra venni a Smart Lop Laser Zsírleszívást is, mely a lézer erejével olvasztja meg a zsírsejteket, melyeket ezután könnyed leszívással eltávolítanak a testből. Ezt az intelligens beavatkozást szintén helyi érzéstelenítés mellett végzik.

Ez a zsírleszívási technika a hagyományossal szemben arra is képes, hogy feszesítse a bőrt és javítsa a narancsbőrös területet.

Ha a plasztikai eljárást nem megfelelő hozzáértéssel végzik, a cellulitisz rosszabbodhat, ezért nagyon fontos képzett szakemberhez fordulni.

B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.