2019. 09. 03. - 11:25

Plasztikai eljárások, amelyeket inkább férfiak választanak

Plasztikai eljárások, amelyeket inkább férfiak választanak

Nagyjából hatféle olyan kozmetikai beavatkozás van, amelyek elsősorban a férfiakat érdeklik. Lássuk, melyek közül válogatnak. A nyak vonala, a szemek és az orr is köztük van.

Napjainkban nem ritka, hogy a férfiak is plasztikai sebészhez fordulnak. Főként azért, hogy nyakukon, szemükön vagy orrukon változtassanak. Gyakori azonban a mellek korrekciója is.
 
Ma már senki sincs meglepve, ha nem csupán nők fordulnak meg a kozmetikai procedúrákat végző klinikákon: a férfiak is egyre tudatosabbak külsejüket illetően. A sikk és a stílus fontos.
 
Lássuk, mely plasztikai műtéteket iránt érdeklődnek leginkább a férfiak?ferfitoka_1
 
1.Zsírleszívás és mellplasztika (gynaecomastia): a gynaecomastia a férfi mellek korrekciója, s leginkább a 18-30 év közöttiek körében népszerű.
 
Természetes, hogy egy férfi nem szeretne akkora kebleket, mint a hölgyeké, rajta nem néz ki jól, ezért ha a mellek tömöttebbek a kelleténél, zsírleszívással korrigálhatók.
 
Legtöbbször a zsírleszívás és a mirigyeltávolítás elegendő, hogy megszabaduljon a mellkason levő felesleges tömegtől. Ez egy minimálisan invazív eljárás manapság.
 
2.Blepharoplasztika vagy szemhéjfiatalítás: ezt az eljárást leggyakrabban 40-es és 50-es éveikben járó férfiak választják. A sötét karikák, a megduzzadt szem és a leereszkedett szemöldök nemcsak a nők problémája. A laza, lógó bőr sok idősebb ember mindennapjait keseríti meg, különösen hogy hatásukra valóban idősebbnek és kimerültnek tűnünk.
 
Ezekre a gondokra a szemhéj fiatalítás jelent megoldás: a felső szemhéj helyreállítása és az alsó szemhéj kezelése (utóbbi zsírleszívással). A bőr- és izomfeszesítéssel máris sokkal vitálisabbá válik a külső.
 
3.Nyakfiatalítás: a férfiak (is) utálják a tokát. Komolyan aggasztja őket, hogyan néznek ki ingben és nyakkendőben, ráadásul az áll alatt lógó bőr, felesleges zsír miatt idősebbnek tűnnek és nem valami jóképűnek. A tokaemelés olyan plasztikai beavatkozás, amely segít a nyak fiatalosabbá tételében, a meglazult bőr visszaállításával és a felesleges zsír eltávolításával.
 
A cikket folytatjuk.
 
László Adrienn

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.