2019. 09. 17. - 12:01

Plasztikai sebészet: új technológiák 2019-ben

Plasztikai sebészet: új technológiák 2019-ben

Sokan nem vállalkoznának rá, míg mások bevállalhatónak tartják. Ami tény: a plasztikai sebészet virágzó iparág, folyamatosan fejlődő új technológiákkal. Íme a legújabbak.

A plasztikai sebészet számos szempontból igen vonzó lehetőség. Virágzó iparág, mely természetesen halad a korral és egyre tökéletesebb, egyre természetesebb külsőt varázsolva azoknak, akik valamit korrigáltatni szeretnének magukon.
 
Milyen újításokkal viszi véghez ezt 2019-ben?
 
1.Hatáskezelés
 
Míg az arc jelentős megváltoztatása előtt plasztikai műtétet kell végezni, mostanra egy tűvel, kanüllel és 3D képalkotó eljárással bármit megtehetünk klinikai kereteken belül. Akár teljesen új arc is kialakítható, ami csodálatos.
 
A plasztikai sebészet örömmel veszi a technológiai újításokat
A plasztikai sebészet örömmel veszi a technológiai újításokat
 
A 3dimenziós képalkotás és a kibővített valóság használatával az ügyfelek most esélyt kapnak arra, hogy megnézhessék, milyen lesz az arcuk az utókezelést követően - még azelőtt, hogy egy tűvel is hozzájuk érnének.
 
A hatáskezelésnek nevezett módszer a teljes arcon működik, s akár egy kerek arcot is képesek határozottabb élűvé alakítani. S a legnagyobb változás ezen belül, hogy míg 2018-ban csakis műtéttel lehetett elvégezni a beavatkozást, ma az eredményeket testreszabott töltőanyagokkal érik el.
 
2.A botox minőségi javulása
 
A botoxoztatás most is az egyik legnépszerűbb eljárás a plasztikai beavatkozást kérők körében. 2019-től azonban az új B-típusú 2-toxin kiváló újítással szolgál.
 
Ebből az anyagból kevesebb is elég, s az eredmény hosszantartóbb. Ez előnyös az orvosoknak, mert nem használnak el annyit, míg a páciensnek kevesebb kezelést kell igénybe vennie.
 
3.A „titkos arcfelvarrás”
 
Az átmeneti arcemelés, más néven mini vagy titkos arcfelvarrás egyike lett a legnépszerűbb 2019-es kozmetikai eljárásoknak. A kereslet nyilvánvalóan növekszik az elmúlt években, sok beteg teljes arckezelés mellett döntött a természetes és friss megjelenés miatt.
 
Ellentétben a teljes arcfelvarrással a kezelést helyi érzéstelenítéssel végzik. Ez azt jelenti, hogy a páciens akár másnap is visszatérhet a munkába, s nem kell szenvednie duzzanatok, kötések, látványos véraláfutások miatt.
 
A heg a fejbőrön van, így a haj elrejti. Vagyis minden szempontból jobb ez a technológiai újítás a korábbi megoldásokhoz képest.
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.