2019. 09. 24. - 12:30

Plasztikai trendek 2019-ben

Plasztikai trendek 2019-ben

Olyan világban élünk, ahol az emberek önmagukról készített fotóinak száma rengeteg – talán nem véletlen, hogy a plasztikai beavatkozásokra is megnőtt az igény. Melyek a legújabb, minimálisan invazív kozmetikai procedúrák?

Napjainkban nagyon sok ember készít fotót magáról nap mint nap. Valószínűleg ezzel függ össze, hogy többen döntenek úgy: jobban szeretnének kinézni, s plasztikai sebészhez fordulnak.
 
Az újításokból a plasztikai sebészet terén mindenesetre nincs hiány. Az alábbiakban olyan eljárásokról lesz szó, amelyek újnak számítanak. Íme a 2019-es trendek a test-helyreállítás vagy szépítés terén.
 
1.Az injekciók elérhetőbbek, mint valaha
 
A minimálisan invazív esztétikai beavatkozások gyakoribbak, mint valaha. Ennek oka emcsak az kevesebb felépülési idő, az alacsonyabb költségek és a minimális vágással járó műtétek, hanem az is, hogy az emberek egyre kevésbé ítélik el azokat, akik ezt megteszik.
 
plasztikai_sebesz_1
 
Az injekciók, így a töltőanyagok és a botox nagyon népszerűek lettek – csak Amerikában az arcplasztikai sebészek által 2018-ban végzett összes kezelés négyötöde kozmetikai, vagyis nem műtéti eljárás volt. Köszönhetően annak, hogy az eredmények finomak, de észrevehetőek, a költségek pedig alacsonyabbak.
 
2.A kozmetikai kezelések elfogadottabbá váltak
 
A ma már szokásos, rutin eljárásnak számító műtéteket ma már olyanok is keresik, akik korábban nem szívesen vallották volna be, hogy szeretnének elvégeztetni egy ilyet.  Napjainkban egyre több a férfi is, aki kés alá fekszik. Amerikában a páciensek 15 százalékát teszik ki. Már nem bélyegzik meg azokat, akiken észrevehető, hogy plasztikai beavatkozáson estek át.
 
Sokan az erősebbik nem képviselői közül férfiasabb vonásokat szeretnének, s fiatalosabb külsőt, különösen, ami a nyak, áll, állkapocs, egyszóval az arc alsó egyharmadát illeti.
 
A rádiófrekvenciás technológia – például a FaceTite - a nyak és az állkapocs helyreállítására népszerű megoldás, ráadásul együtt végezhető más eljárásokkal is – így zsírleszívással vagy mikrotű alkalmazásával.
 
A cikket folytatjuk.
 
László Adrienn

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.