2018. 05. 22. - 11:20

Sebészet - Vállaljuk-e a gynecomastiát?

Sebészet - Vállaljuk-e a gynecomastiát?

A melleikkel nemcsak a hölgyeknek vannak gondjaik néha. A férfiaknál a kidudorodó mell okozhat problémát, hiszen látványa nem a legideálisabb. Kinek ajánlott a gynecomastia sebészeti beavatkozás elvégeztetése?

A hölgyek mellett olykor az uraknak is lehetnek panaszaik a melleikre. Nem kevesen szégyellik megereszkedett mellüket, s szívesen vennék a segítséget annak érdekében, hogy azok visszanyerjék eredeti formájukat.
 
A sebészeti beavatkozások között a zsírleszívás, felesleges glandularis szövet kivágása, vagy a zsírleszívás és a vágás kombinációja jöhet szóba. Ha szakember végzi a műtétet, a gynecomastia egy igen hatékony és biztonságos módja lehet a mellek korrigálásának.
 
Sebészeti beavatkozás: a gynecomastia zsírleszívással és vágással is történhet
Sebészeti beavatkozás: a gynecomastia zsírleszívással és vágással is történhet
 
Mikor érdemes megfontolni a sebészeti operációt?
 
Amennyiben kellemetlenül érezzük magunkat, ha le kell vennünk a felsőnket, akár úszásról, akár sportolásról van szó, ideje lépni valamit.
 
Érdemes elgondolkodni a gynecomastia műtéten, ha:
 
-javítani akarjuk a testünk teljes megjelenését
 
-ha pszichológiai szempontból kényelmetlennek érezzük megnőtt, megereszkedett melleinket
 
-ha szeretnénk javítani az önbecsülésünkön
 
A sebészeti beavatkozásnak mindenképpen előnye, hogy utána nem kell szégyenkeznünk a strandon vagy az edzőteremben a vonalaink miatt. Nagyobb lesz az önbizalmunk. Élvezhetjük a tartós eredményt.
 
Hátrányai is vannak ugyanakkor, melyeket szintén érdemes szem előtt tartani.
 
A beavatkozásnak lehetnek nyoma, melyek zavarhatnak bennünket. Nem biztos, hogy a végén elégedettek leszünk az eredménnyel.
 
A műtétet követően, ha hízunk, az veszélyt jelenthet az eredményre. Arra kell koncentrálnunk, mi fontos a számunkra – s ha meghoztuk a döntést, felkeresni egy megbízható sebészt.
 
B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.