2022. 12. 19. - 10:30

Botox már a férfiassághoz is elérhető

Botox már a férfiassághoz is elérhető

Meglepő technológia: már van lehetőség arra, hogy a merevedési zavarban szenvedő férfiak Botox injekciót kaphatnak péniszükbe, javítva teljesítményüket az ágyban.

A férfiak mostantól akár a férfiasságukba is kaphatnak Botox injekciót.
 
A tudósok felfedezték, hogy a szúrások segíthetnek a merevedési zavarban szenvedőknek, azzal, hogy a létfontosságú izom a péniszben ellazul, ami fokozza a véráramlást.
 
Egy tanulmány kimutatta, hogy a Botox egyetlen adagja a betegek felénél csaknem 6 hónapra megszüntette a merevedési zavarokat.
 
Botox injekciók segíthetnek a merevedési zavarban szenvedőknek
Botox injekciók segíthetnek a merevedési zavarban szenvedőknek
 
„Az eljárás a legjobb módszereket ötvözi azért, hogy a Botoxban részült páciensek a legnagyobb eséllyel élvezhessék a jobb szexet és kapcsolatuk is megerősödjön” – mondta dr. Charles Runels, a Cellular Medicine Association munkatársa.
 
A Botoxot kapott 121 férfi 40 százaléka tapasztalta, hogy javultak az erekciós problémái: korábban a szexre szinte képtelennek érezték magukat, s a segítséggel eljutottak a rendszeres szeretkezésig. Mindehhez kevés mellékhatást érzékeltek.
 
A tanulmány arra is rávilágított, hogy az injekciót kapott férfiak pénisze fél év után akár 1 cm-rel hosszabbnak bizonyult.
 
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.