2008. 03. 13. - 20:11

Húsvéti receptajánló: Húsvéti lepény - Étterem - Gasztronómia

Húsvéti receptajánló: Húsvéti lepény - Étterem - Gasztronómia
Étterem - Gasztronómia - Készüljünk a húsvéti ünnepekre! Húsvéti receptek - húsvéti receptajánló 6.
Húsvéti lepény
------------------------------

Hozzávalók:

A tésztához:

50 dkg finomliszt
2,5 dkg élesztő
8 dkg margarin
víz
1 teáskanál cukor


A feltéthez:

30 dkg juhtúró
kapor
20 dkg sonka
20 dkg sajt

Elkészítés: Kelt tésztát készítek, tepsi méretűre nyújtom. Félig megsütöm, akkor megkenem a kapros juhtúróval, befedem sonkával és reszelt sajttal. Készre sütöm.

Szólj hozzá a fórumon!

További étterem – gasztronómia ajánlatok: etterem.mconet.biz

Étterem – gasztronómia linkajánló: etteremlink.mconet.biz

Küldjön képeslapot ismerősének!: kepeslap.mconet.biz


A hír támogatója:

Weblap gyártás, Honlap készítés, Weblap menedzselés.
Pl.:Klíma DVD Hotel Autó Ingatlan Egészség Számítógép Kereső optimalizálás
Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: www.mconet.biz; www.mconet.hu

Szeretné Pr cikkét megjelentetni az Étterem Online-on? Kérjen árajánlatot!



ajanlat_571_20080314183230_792.jpg

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.