2008. 08. 02. - 16:37

Magyaros rablóhús a Kondorosi Csárda receptajánlatából

Nincs annál jobb, mint kint a szabadban készíteni a kedvenc fogásainkat!

Magyaros rablóhús

 

Hozzávalók:

 

15 dkg borjúszűzpecsenye, 15 dkg sertésszűzpecsenye, 15 dkg bélszín, 15 dkg bojrúmáj, 15 dkg füstölt szalonna, 20 dkg vöröshagyma, 15 dkg gomba, 5 g törött bors, 5 dkg liszt, 3 dl olaj, só

 

 

Elkészítés:

 

A borjú- és sertészűzpecsenyét, valamint a bélszínt lehártyázzuk, és egyforma nagyságú érmécskéket vágunk belőle. A borjúmájat is kisebb szeletkékre metéljük. A füstölt szalonnából is olyan vékony darabokat vágunk, mint a húsokból. A kisebb vöröshagymát kettévágjuk, és kézzel rétegeire szedjük. A gombát megtisztítjuk, tönkjét eltávolítjuk, a gombafejek belsejét megsózzuk, és egy kevés törött borssal megtisztítjuk. Amikor már minden anyagot előkészítettünk, négy egyforma részre elosztjuk, majd a gombával kezdve és befejezve, felváltva hurkapálcákra húzzuk. Ezután egyenletesen megsózzuk, meghintjük törött borssal, gyengén lisztbe mártjuk, és bő zsírba vagy olajba téve lassan készre sütjük. Ügyeljünk, hogy a közepe is megfelelően átsüljön.

 

Jó étvágyat kívánunk!

 

 

 

Magyaros rablóhús - Kondorosi Csárda ajánlásával

 

Szeretettel várjuk kedves Vendégeinket!

Kondorosi Csárda

 

Családi-, baráti összejövetelek, üzleti megbeszélések, állófogadások, céges rendezvények lebonyolítása, hidegtálak készítése, házhozszállítása, Catering szolgáltatás

Kondorosi Csárda és Múzeum

5553 Kondoros, Hősök útja 23.

Tel./FAX: 66/388-910

Web: www.kondorosicsarda.hu

E-mail: info@kondorosicsarda.hu

Kondorosi Csárda Online: http://kondorosicsarda.mconet.biz


Szóljon hozzá a fórumon!


Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.