Minőségi pizzák - Gilbert Pizzéria, Debrecen

A 80-as években már Magyarországon is bemutatkozott. 1987-ben magyar alkotóművészekkel dolgozott a Hortobágyon (ahol tiszteletbeli tag lett), sőt 1988-ban egy debreceni templom restaurációjára kérte fel az akkori polgármester.
A 2002-es átalakítás előtti belső kialakítás az ő érdeme. Igazi mediterrán hangulat fogadja a vendégeket, az étteremben 28, a teraszon 21 fő fér el kényelmesen. A városban elsőként vezették be a házhozszállítást (ezen belül a non-stop házhozszállítást is, amit sajnos az igény hiányában be kellett fejeznünk), ami már akkor díjtalan volt.
Az étterem a HACCP élelmiszerbiztonsági rendszer elvei szerint 2001 óta működik. A pizzéria hitvallása szerint csak második a vendég, ugyanis az általa fogyasztandó étel a legfontosabb!
A Pizzériában tartósítószer nélküli természetes alapanyagokból dolgoznak. Csak a minőséggel tudták fenntartani az elmúlt 15 év sikerét!
Természetesen az egészséges táplálkozás jegyében a vegetáriánus és kalóriaszegény étrend híveire is gondolnak.
Az étterem célja, hogy minél több vendégnek megfeleljen, ezért folyamatosan "formálják" az étlapot az igényeknek megfelelően. Az egyedülálló dolgok megmaradtak, így csak a pizzériában kapható a városban egyedileg töltött sajtos szélű pizza!
Gilbert Pizzéria - Étterem Online
