2018. 10. 14. - 19:37

A legjobb zsírégető élelmiszerek

A legjobb zsírégető élelmiszerek
Kivétel nélkül minden fogyni vágyó szeretné tudni, hogy melyek azok az ételek, amelyekkel csodákat érhetnek el és eltűnnek a kilók. Persze ilyen nem létezik, de akadnak olyan finomságok, amelyek segíthetnek. 
Kutatók egy csoportja különböző élelmiszereket vizsgált meg, amelyek nemcsak zsírégető hatással bírnak, de még ízletesek is. Összesen négy olyan ételt találtak, amelyek tökéletesen illeszkednek a diétás programokba. Ilyenek például a diófélék, amelyek nemcsak a zsír leadásában segítenek, de nagyon egészségesek is. Fontos azonban, hogy a sózott változatokat kerülni kell.
 
Kókusz
Kiváló zsírégető étel a kókusz
 
 
 Fontos kiegészítője lehet a diétának továbbá a hal és különböző tengeri herkentyűk, amelyekről kiderült, hogy segítenek a sokáig tart teltség érzetben. A másik finomság az avokádó, amely omega 9 zsírsavakban gazdag és növeli az anyagcserét is. Végül a kókuszt választották még ki a tudósok, amely 30 százalékkal is megnövelheti a máj anyagcseréjének a sebességét, de a pajzsmirigy megfelelő működésében is segít. 
 
Érdemes tehát a felsorolt ételeket rendszeresen fogyasztani.
 
 
N.O.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.