2013. 01. 22. - 10:03

Hamar Kinga már 25 kilót leadott!

Hamar Kinga már 25 kilót leadott!
Hamar Kinga 122 kilóról indult, s már mázsa alatt van!

Így fogyjunk?
Közzétette: szenderg

Hamar Kinga végre lefogy!

A Nice Szépségverseny különdíjasa nagy dologba vágta a fejszéjét, de eddig minden nagyon szépen halad, hiszen már 100 kg alá került, 25 kilót adott le a gyomorszűkítő műtét óta. Ez nagyon szép eredmény!

Molett kategóriában mutattuk be Galériánkban, ott még a régi Kinga mosolyog ránk, aki mégsem tudta lelkileg elviselni hatalmas túlsúlyát, belevágott egy durva fogyásba, amit sokan helytelenítenek, de neki nem volt szinte már más választása sem! Az eredmény most Kingát igazolja, jól van, egészsége töretlen, de a kilói folyamatosan apadnak lefelé. A látvány önmagáért beszél!


Kinga a drasztikus lépése előtt nagyon sok mindent kipróbált, de csak ideig-óráig járt eredménnyel, s ebbe lelkileg beletört, nem akart több kudarcot átélni. S talán ott volt neki Vízl Péter példája is, akit még a Nagy Fogyásban ismerhettünk meg, s aki sajnos visszahízta a szuper eredményét, s végül a műtétben látta a megoldást problémájára.

 

Azóta már sok-sok kilótól szabadult meg Péter, s ezzel rengeteg kövér embernek nyújtott vállalható perspektívát. Egyre több azoknak a száma, akik hazánkban is inkább a kés alá fekszenek, s így biztosítják maguknak a végleges fogyást. De vajon helyes ez az út, nincs semmi mellékhatása? Lehet egy életen át vitaminokat szedni? A választ a jövő fogja megadni!

 

-gg-

 

 
Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.