2019. 09. 14. - 13:45

Hizlal a magány?

Hizlal a magány?

Rengetegen esznek magányosan, amely nem feltétlen jó, ugyanis fennáll annak a veszélye, hogy sokkal többet fogyasztunk valamiból, mint kellene.

Szakemberek szerint leginkább azért esznek az emberek egyedül, mert napjainkra túlságosan rohanó életmód alakult ki. Sokszor csak bekapnak valamit útközben. Ez azonban inkább rossz, mint jó, hiszen nem csak egészségtelen ételeket esznek, hanem sokkal többet is.
 
eszik4
Ha egyedül vagyunk, többet eszünk
 
Ezen túlmenően a modern világban ritkábban főznek az emberek. Sokaknak kényelmesebb és egyszerűbb rendelt ételt enni, mint főzni. A gyorséttermek kínálatai azonban inkább károsak és hízlalóak is. 
 

Akadnak olyanok is, akik azt a hibát követik el, hogy főznek ugyan, de jóval nagyobb adagokat esznek, mint kellene. Főként akkor, ha egyedül vannak. Emellett, ha valaki sokat van otthon egyedül, akkor sokkal hajlamosabb a nassolás is. A  felgyorsult életmód másik problémája az útközben és sietősen evés, amely ugyancsak elősegíti a gyorsételek fogyasztását.
 
 
 
Nagy Orsolya
 
 
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.