2019. 12. 08. - 14:31

Kerüld el az ünnepek alatti plusz kilókat

Kerüld el az ünnepek alatti plusz kilókat

A karácsonynak nem kell minden esetben a mértéktelen evésről szólnia, amely következtében jó néhány plusz kiló felszaladhat.

Az ünnepi időszak bizony sokak gyomrát megterhelheti, hiszen ilyenkor hajlamosak vagyunk többet enni a kelleténél. A tipikus karácsonyi menük nem éppen diétásak, ráadásul ott van a sok sütemény és a szaloncukrok is.
 
eszik
Kerüld el az ünnepek alatti plusz kilókat

Vajon hogy lehet elkerülni, hogy kevesebbet együnk?
Szakemberek azt tanácsolják, hogy vendégségbe érdemes úgy menni, hogy nem vagyunk éhesek, ugyanis akkor sokkal kevesebbet fogyasztunk, így a kalória is lecsökken.

Amennyiben közösen főzünk a családdal, akkor előre lehet egyeztetni, hogy ne csak zsíros és nehéz ételek kerüljenek az asztalra.

Egy másik szokás, hogy az emberek nem mondanak nemet a süteményekre. Nyugodtan lehet nemmel felelni a tukmálásra, hiszen később csak neked lesz rosszabb.

Emellett fontos, hogy a süteményeket rakd be inkább a hűtőbe, a szaloncukrokat pedig érdemes a szekrényben tárolni, mert akkor nincs kísértés.
 
Nagy Orsolya

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.