2019. 11. 10. - 12:15

Vedd fel a harcot a nassolás ellen

Vedd fel a harcot a nassolás ellen

Nassolni mindenki szeret. Ugyanakkor fontos, hogy olykor leküzdjük, ugyanis a túlzott édesség és chips félék miatt könnyen felszaladhatnak a plusz kilók.

 

Ki ne szeretne nassolni? Nincs olyan ember, aki egy jó film közben ne enne meg egy zacskó chipset, egy tábla csokit vagy popcorn. Ennek azonban megvannak a negatív hatásai is, hiszen ezek a termékek egészségtelenek és könnyen hízáshoz vezetnek. 
 
Vedd fel a harcot a nassolás ellen
Vedd fel a harcot a nassolás ellen

Szerencsére azonban a szakemberek szerint van megoldás a nassolás leküzdésére. A tudósok úgy vélik, ha elképzelünk egy tál főtt brokkolit vagy karfiolt, akkor egyáltalán nem kívánjuk majd az édességeket. Ezen túlmenően azt tanácsolják minden nassolónak, hogy vonják
el figyelmükeket az édességekről, amelyhez elég néhány perc gondolatelterelés is. 

Amennyiben valaki tudja, hogy miért nassol, mint például menstruációnál a nők, akkor arra kell törekedni, hogy lemondjunk valamilyen módon róla. Akinek pedig minden nap beszalad egy-egy zacskó chips, annak érdemes étkezési naplót vezetnie és elgondolkodni a változtatáson.
 
 
 
Nagy Orsolya

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.