2017. 08. 30. - 12:30

Az élen végzett a budavári Hilton hotel

Az élen végzett a budavári Hilton hotel

Négy tevékenységi területet vizsgálnak minden alkalommal a világszerte népszerű Hilton-szállodalánc évente meghirdetett pályázatán – a Blue Energy-n idén a budapesti hotel is nagyon jó eredményt ért el.

Újra meghirdette Blue Energy-pályázatát a Hilton szállodalánc, melyre 539 hotel nevezett szerte a világból.

A Hilton e pályázaton azt vizsgálja, hogy az általuk képviselt értékekért négy tevékenységi körben melyik szállójuk tesz a legtöbbet – írta meg a turizmusonline.hu.

A budavári Hilton hotel a top 40-be került a Blue Energy-pályázaton

A budavári Hilton hotel a top 40-be került a Blue Energy-pályázaton

2017 első félévi eredményeit tekintve a budavári Hilton szálloda az első negyven legjobb közé került az Európát, Afrikát és a Közel-Keletet magába foglaló régióban.

A pályázat keretében a zsűri olyan tevékenységeket értékel, mint a vendégkapcsolatok, a csapatérzést fokozó különféle programok, valamint a fenntarthatóságért és a közösségért tett lépések – adta hírül a turizmusonline.hu.

Árvai Zoltán, a Hilton Budapest igazgatója elmondta, hogy a Blue Energy sokat jelent számukra, s ezen keresztül élik meg értékeiket, teljesítik ígéreteiket és ünneplik sikereiket. Annak a szellemiségnek a kifejezése ez, melyet a vendégek, a közösség és egymás iránt tanúsítanak Hilton-csapattagként – írta meg a turizmusonline.hu.

Fotó: 3.hilton.com

B.A.

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.