Hotel-Étterem

Az élen végzett a budavári Hilton hotel

Az élen végzett a budavári Hilton hotel

Négy tevékenységi területet vizsgálnak minden alkalommal a világszerte népszerű Hilton-szállodalánc évente meghirdetett pályázatán – a Blue Energy-n idén a budapesti hotel is nagyon jó eredményt ért el.

Újra meghirdette Blue Energy-pályázatát a Hilton szállodalánc, melyre 539 hotel nevezett szerte a világból.

A Hilton e pályázaton azt vizsgálja, hogy az általuk képviselt értékekért négy tevékenységi körben melyik szállójuk tesz a legtöbbet – írta meg a turizmusonline.hu.

A budavári Hilton hotel a top 40-be került a Blue Energy-pályázaton

A budavári Hilton hotel a top 40-be került a Blue Energy-pályázaton

2017 első félévi eredményeit tekintve a budavári Hilton szálloda az első negyven legjobb közé került az Európát, Afrikát és a Közel-Keletet magába foglaló régióban.

A pályázat keretében a zsűri olyan tevékenységeket értékel, mint a vendégkapcsolatok, a csapatérzést fokozó különféle programok, valamint a fenntarthatóságért és a közösségért tett lépések – adta hírül a turizmusonline.hu.

Árvai Zoltán, a Hilton Budapest igazgatója elmondta, hogy a Blue Energy sokat jelent számukra, s ezen keresztül élik meg értékeiket, teljesítik ígéreteiket és ünneplik sikereiket. Annak a szellemiségnek a kifejezése ez, melyet a vendégek, a közösség és egymás iránt tanúsítanak Hilton-csapattagként – írta meg a turizmusonline.hu.

Fotó: 3.hilton.com

B.A.

 

 

A sikeres fogyás titka

A sikeres fogyás titka

Egy friss módszer kiderítette, hogy hogyan lehet könnyedén megszabadulni a plusz kilóktól. Ráadásul szenvedni sem kell érte!  
Rachel Bilson szingli lett

Rachel Bilson szingli lett

Mintegy 10 év után a színésznő és kedvese úgy döntöttek, külön utakon folytatják tovább életüket.
Innen származnak a kutyák

Innen származnak a kutyák

Régóta foglalkoztatja a kutatókat, hogy vajon honnan származik ez a kedves háziállat. Most pedig egy újabb elmélet látott napvilágot.   
Jake Gyllenhaal családra vágyik

Jake Gyllenhaal családra vágyik

Letelepedne a népszerű színész, s szeretne családot alapítani. Jake Gyllenhaal jelenleg egyedülálló, de alig várja, hogy rátaláljon arra a hölgyre, akivel minde...
Asztmához vezethet a gyerekkori megfázás?

Asztmához vezethet a gyerekkori megfázás...

Azoknál a gyermekeknél, akik kicsi korukban gyakran küzdöttek légúti fertőzésekkel, nagyobb eséllyel alakul ki később asztma vagy csökkennek a tüdőfunkciók.
Már húszas éveiben adoptált volna Angelina

Már húszas éveiben adoptált volna Angeli...

A csinos színésznő igen fiatalon azon gondolkodott, hogy örökbefogad egy kambodzsai árvát –  legjobb barátja szerint Angelina Jolie a húszas éveiben elkezdett e...
Gwen Stefaniékon a terápia sem segített

Gwen Stefaniékon a terápia sem segített

Mindenkit meglepett, hogy 2016-ban elváltak a csinos énekesnő és férje útjai. Gwen Stefani volt párja, Gavin Rossdale most beszélt arról, hogy számos terápián v...
Csőben sült sajtos kelbimbó csalogató módra!

Csőben sült sajtos kelbimbó csalogató mó...

A kelbimbó fogyasztása manapság népszerűbb, mint valaha – ezért a belőle készült ételeknek is nagy divatja van. Lássuk ezt az ínycsiklandó, sajtos-baconos válto...
Kapócs Zsóka babát vár

Kapócs Zsóka babát vár

Teljesült a magyar sztár álma, ugyanis mint kiderült, hamarosan édesanya lesz.   
Ekkor a legjobb házasodni

Ekkor a legjobb házasodni

A tudósok számtalan kutatás elvégzése után megállapították, hogy melyik kor a legalkalmasabb az esküvőre a nőknél.   
< >