2016. 09. 26. - 08:30

Gyere ki a zöldbe! - Falusi hangulatban a Silver Majorban

Gyere ki a zöldbe! - Falusi hangulatban a Silver Majorban

Szívesen megpihennénk, felednénk a hétköznapi hajtást, az átlagos szállodai hangulat azonban nincs igazán ínyünkre? Megtaláltuk a nekünk való helyet: a Hajdúszoboszló melletti Silver Major falusias környezettel, bioételekkel és tökéletes nyugalommal vár bennünket.

Bár a hotelek is kényelmet és kikapcsolódást nyújtanak számunkra, sokan inkább olyan környezetbe vágynak, ahol élvezhetik a gyönyörű tájat, a természet közelségét, teljesen kiszakadhatnak a megszokott kerékvágásból. Vidékies hangulat fogadja őket, csiripelnek a madarak, lehet találkozni állatokkal, s a tanyasi élet csendje, nyugalma segít a pihenésben.

Hajdúszoboszlót nem kell bemutatni figyelemreméltó gyógyvize miatt, mely nemcsak a feltöltődést szolgálja, hanem számos egészségügyi problémára is gyógyír. A várostól mindössze 7 kilométerre fekvő Silver Major a vágyott, hamisíthatatlan falusi hangulattal várja vendégeit.

A Silver Major nádtetős épületekkel várja vendégeit

A Silver Major nádtetős épületekkel várja vendégeit

Természetesen a kitűnő szoboszlói gyógyvíz jótékony hatásait itt is élvezhetjük, de mellette a csend és nyugalom szigetére érkezünk. Nádtetős épületekben lakhatunk és étkezhetünk, kiállított muzeális tárgyakkal körülvéve.

Odakint őshonos állatok legelnek, a szállás békés környezetétől 150 méterre pedig lubickolhatunk a medencékben, melyekhez száraz díszburkolat vezet. Termálvizes, úszó- és gyermekmedence egyaránt van, az utóbbiban nyugodtan fürödhetnek a babák is, vegyszermentes, naponta tisztított vízzel vanfeltöltve.

Lakodalmakhoz tökéletes helyszín a Silver Major

Lakodalmakhoz tökéletes helyszín a Silver Major

A tanyasi hangulatú, négycsillagos Silver Majorban 30, klímatizált szoba áll rendelkezésünkre, de van csárda is, ahol 240-en elférnek, valamint egy 150 fős konferenciatermet is találunk a komplexumban. Az itt pihenők a falumúzeumban nézelődhetnek a falumúzeumban, ismerkedhetnek a vidék jellegzetességeivel.

A rohanó városi életből csodálatos megnyugvás kilépni a természetbe, ahová a háziállatainkat is nyugodtan magunkkal hozhatjuk – hiszen tulajdonképpen egy tanyán vagyunk!

Hajdúszoboszlói gyógyvíz vár a Silver Majorban

Hajdúszoboszlói gyógyvíz vár a Silver Majorban

A kellemes környezetben ráadásul élvezhetjük a biogyümölcsök- és zöldségek előnyeit – a Silver Major ugyanis saját területén termeszti ezeket, s így naponta frissen kerülnek a vendégek asztalára.

A szemet gyönyörködtető Silver Major területén a játszótér mellett strand röplabdapályán kapcsolódhatunk ki, de sporthorgászni és lovagolni is lehet. Mindez hozzájárul a tökéletes vidéki érzéshez!

B.A.

 

Szobafoglalás vagy ajánlatkérés

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.