2016. 10. 25. - 13:20

Magyar kastélyszálló hozta el a Best Historic Hotel díjat

Magyar kastélyszálló hozta el a Best Historic Hotel díjat

Idén is megversenyeztették ősszel a történelmi hangulatú hoteleket – a „Best Historic Hotel” címet az Apponyi Kiskastély natur minihotel (Medina) nyerte el.

Ebben az esztendőben is lehetett szavazni az európai történelmi hotelekre. Augusztus elején hirdette meg a versenyt a Magyar Kastélyszállodák és Történelmi Épületek Szövetsége Egyesület, amely fórumokon keresztül hívta fel a kastély- és történelmi épületeket kedvelők figyelmét: szavazzanak kedvencükre.

Az Apponyi Kiskastély natur minihotelre szavaztak a legtöbben

Az Apponyi Kiskastély natur minihotelre szavaztak a legtöbben

Idén a Historic Hotels of Europe Award 2017 szövetség tagjaira lehetett leadni a voksot, 10 kategóriában szavazhattak az érdeklődők a kastélyokra.

A szavazás augusztus 31-én ért véget, 2016. október 23-án pedig átadták a díjakat a görögországi Santorini szigetén, a Historic Hotels of Europe közgyűlésén - írta meg a Vendég&Hotel Online.

Az Apponyi Kiskastély natur minihotel oklevele Santorinin

Az Apponyi Kiskastély natur minihotel oklevele Santorinin

Sokan szavaztak a közösségi médián keresztül az általuk legjobbnak talált szállodára. Az elismerésre jelölt, magyar történelmi hotelek között volt a bölcskei Szent András Kastély és a hernádvécsei Hotel Vécsecity „Historic Hotel New Member 2017” kategóriában, ám a díjat az Apponyi Kiskastély natur minihotel (Medina) nyerte - amely a „Best Historic Hotel with A Story To Tell” cím büszke tulajdonosa lett.

Magyarországon összesen 10 szálloda tagja a szövetségnek - adta hírül a Vendég&Hotel Online.

Fotó: szallas.hu - Vendég&Hotel Online

B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.