2023. 12. 08. - 09:10

A metaverzumot sem árt behúzni a KKV-k működésébe

A metaverzumot sem árt behúzni a KKV-k működésébe

A mesterséges intelligencia következő generációja immár számos módon képes segíteni a vállalkozásokat. Hogyan profitálhatnak ebből a KKV-k? A metaverzumot is kár lenne kihagyni.

A technológiai fejlesztések a legtöbb iparágban ma már megváltoztatják a vállalkozások működését és az innovációkat.
 
A kis- és középvállalkozások (KKV-k) előrelépését manapság nagymértékben segíti, ha tisztában vannak a technológiai trendekkel.
 
Cikkünk első részében a felelős adathasználatról és az üzleti blockchainről írtunk, a másodikban a mesterséges intelligencia következő generációjáról.
 
A KKV-kat segítheti még két kiemelkedő dolog.
 
A metaverzum ereje
 
Bár növekszik iránta az érdeklődés, még mindig sokan vitatkoznak arról, mi a metaverzum és milyen jövőre számíthat. Az ötlet alapja, hogy a virtuális valóság és a kibővített valóság keverékét használják, összekapcsoltabb és magával ragadóbb felhasználói élményt létrehozva, amely egyesíti a valós és a digitális világot.
 
Annak ellenére, hogy a széles körben elterjedt alkalmazás még messze van, egyre több cég készít olyan platformokat és hardvert, amelyek segíthetik a metaverzum megvalósítását.
 
Ez lehetőséget ad a kis- és középvállalkozásoknak, hogy elgondolkodjanak a metaverzum lehetőségeiről: milyen változásokat hozhat, hogyan érhetik el alkalmazottaikat, ügyfeleiket és hogyan kommunikálhatnak azokkal a közeljövőben.
 
A metaverzumot sem árt behúzni a KKV-k működésébe
A metaverzumot sem árt behúzni a KKV-k működésébe
 
Ugyanúgy, ahogyan a koronavírus világjárvány előtérbe hozta a videokonferenciákat, a metaverzumot alkotó technológiák valószínűleg megváltoztatják, hogyan beszélünk mindennap egymással, miként adunk tanácsot, hogyan adunk el, vásárolunk, coach-olunk és működünk együtt.
 
Az ezt a technológiát már használó hibrid és média élmények használata jó hely a kis- és középvállalkozások számára – hogy lássák, mi az, ami lehetséges.
 
A pénzügyek beágyazása
 
Az elmúlt 10 esztendőben sokat változtak a pénzügyi szolgáltatások. Ennek oka leginkább a technológia befogadása, valamint a vállalkozások és a fogyasztók azon igénye, hogy gyorsan és egyszerűen hozzáférjenek a pénzügyi termékekhez a már használt platformokon és eszközökön.
 
A kisvállalkozásoknak továbbra is több lehetőségük lesz a sikerre, ahogyan világszerte terjednek az olyan technológiák, mint a beágyazott finanszírozás és a nyílt banki szolgáltatások.
 
Egyre felgyorsul a pénzügyi szolgáltatások integrálása az üzleti infrastruktúrákkal. A beágyazott finanszírozás megváltoztatja a pénzkezelési szokásainkat, azzal, hogy megkönnyíti a készpénzes megoldások használatát a mindennapi feladatok során.
 
A technológia valóban ösztönzi az innovációt a KKV-szektorban. Azok lesznek a nyertes szereplők, akik képesek átlátni a lehetőségeken és alkalmazni működésükben és intelligens technológia-vezérelt megoldásokat.
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.