2020. 07. 16. - 11:30

Érkezik Rihanna bőrápolási márkája

Érkezik Rihanna bőrápolási márkája

Végre itt van, amire sokan vártak: a népszerű énekesnő bejelentette, hogy július végén Fenty Skin néven bőrápolási termékeket is megjelentet.

Rihanna megtette a várva-várt bejelentést: 2020 július végén érkeznek a Fenty Skin-termékek, melyek divatmárkáját, a Fenty Beauty-t követik.rihanna_bor_1
 
Az Umbrella slágergyáros előadója már okot adott a feltételezésre – miszerint bőrápolási termékeket is piacra dobna -, amikor 2020 márciusában kérelmezte az új cégnév védjegyét az Egyesült Államok Védjegy- és Szabadalmi Hivatalánál.
 
Most kiderült: július 31-én nyit a webáruház, s az énekesnő azt is elárulta: ha valaki ír e-mailt a biográfiájában található linken keresztül, korábban is hozzájuthat a termékekhez.
 
A termékkínálat részleteiről egyelőre kevés az információ, a Fenty Skin új Instagram-fiókjában azonban azt ígérik: a márka „a bőrápolás új kultúrája” lesz.
 
A védjegy bejelentésekor kiderült, hogy a termékek között számos gyógy- és nem gyógyhatású bőrápoló, szappan, testápolási és személyi ápolási termék szerepel, valamint kiegészítők, például applikátor eszközök.
 
Rihanna 2017-ben indította el a Fenty Beauty-t, amely úttörőnek számító, 40 alapozó árnyalatot kínált, s az első 40 nap során több mint 100 millió dolláros (79 millió font) árbevételt ért el.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.