2019. 06. 20. - 12:00

Ezekért a kozmetikai termékekért sem érdemes fizetni

Ezekért a kozmetikai termékekért sem érdemes fizetni

Ha tetőtől-talpig megújítanánk, csinosítanánk magunkat, kozmetikai termékek garmadája áll a rendelkezésünkre. Vannak azonban, amelyekért nincs értelmes pénzt kiadni.

Manapság annyira sokféle kozmetikai termékkel vagyunk ellátva, hogy szinte bármilyen műveletre van külön eszköz vagy krém.
 
Nem kell azonban bedőlni mindennek – hiszen vannak termékek, melyekre valójában kár a pénz. Nem hatékonyak, vagy egyszerűen csak egyéb, olcsó eszközzel is megoldható az, amire létrehozták őket.
 
Cikkünk első részében az ajakradírról és a tonerről volt szó.
 
Lássuk, mi van még, amire nem érdemes költeni.
 
-Szempillaelőkészítő folyadék (eyelash primer)
 
Fel kell tennünk magunknak a kérdést, hogy vajon valóban szeretnénk még egy termékkel terhelni így is kényes szempilláinkat?
 
A szempillákra bőven elég a festék és a szempillaspirál
A szempillákra bőven elég a festék és a szempillaspirál
 
A szempillafesték és a látványosabb hatást biztosító szempillaspirál mellett igazából nincs szükségünk egyébre. Ez a kettő bőven elég, egy külön folyadék tehát teljesen felesleges pénzkidobás – maradjunk a kedvenc szempillafesték márkánknál.
 
-Olajat felitató lapok
 
Természetesen, senki sem szeretne olajos arcot, de arra nincs szükség, hogy pénzt pazaroljunk speciális olajfelitató lapokra. Egy régi törlőkendő, toalettpapír vagy zsebkendő bőven megteszi. Ugyanolyan működőképesek, ha nem jobbak.
 
A felesleges termékek listáját folytatjuk.
 
László Adrienn

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.