2021. 10. 07. - 10:20

Hajszárító szalonba költözik a technológia

Hajszárító szalonba költözik a technológia

Megegyezett a Mindbody és a Blo Blow dry Bar, melynek eredményeképpen élménytechnológiai platformot használ majd a világ legnagyobb hajszárító bárja - 130 helyszínen.

Globális megállapodást írt alá egymással a Mindbody és a Blo Blow dry Bar, melynek értelmében az élménytechnológiai platformot alkalmazza majd a világ legnagyobb hajszárító bárja, összesen 130 üzletében.
 
Mivel valamennyi helyszínen bevezetik a Mindbody szoftver-technológiát, egységes élményt kínálnak világszerte. Blo Blow Dry Bar
 
S hogy miről is szól ez a koncepció? Olyan fodrászatról van szó, amely kizárólag hajfúvást biztosít, s ez magába foglalja a mosást, a szárítást és a hajformázást is.
 
„A Blo forradalmasította az észak-amerikai szépségpiacot – ők az elsők, akik bevezették a Blow Dry Bar koncepciót, mellyel továbbra is vitathatatlanul piacvezetők – mondta el Josh McCarter, a Mindbody vezérigazgatója. - Büszkék vagyunk arra, hogy ezt a hosszú távú kapcsolatot tovább építhetjük a Blo-val, miközben a márka innovatív stratégiája, fogyasztói kínálata és hírneve világszerte tovább fokozódik.”
 
A Mindbody-technológia alkalmazása konzisztenciát teremt a márka valamennyi üzletében, így azonos élményt tapasztalnak meg a tulajdonosok, a fogyasztók és az alkalmazottak egyaránt – hangsúlyozta a cég közleményében.
 
„Elengedhetetlen, hogy egységes élményt nyújtsunk – mondta Vanessa Yakobson, a Blo Blow Dry Bar vezérigazgatója. - Örömmel dolgozunk együtt a Mindbody -val, mivel technológiájuk továbbra is megbízható megoldás számunkra, amely egységességet kínál mind az alkalmazottak, mind a fogyasztók számára”.
 
Fotó: blomedry.com
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.