2020. 07. 23. - 11:12

Irina Shayk és Damian Hurley együtt egy szempilla-kampányban

Irina Shayk és Damian Hurley együtt egy szempilla-kampányban

A Pat McGrath Labs kérte fel a gyönyörű modellt, valamint Liz Hurley színésznő fiát, hogy varázsolja el az embereket a Dark Star Mascara kampányában.

Egy igéző tekintet magával ragad – de még jobb, ha kettő van belőle!
 
Az új Dark Star Mascara szempillaspirál népszerűsítésére a meglehetősen különleges tekintetű Irina Shayk modellt, valamint a színésznő Liz Hurley fiát, Damian Hurley-t kérte fel a Pat McGrath Labs. A fiatalember neve szintén ismert a modellszakmában.
 
 
A hirdetés videófilmjét még a koronavírus időszaka előtt készítették el, a kampány pedig számos neves arcot vonultat fel. Megjelenik benne Naomi Campbell, aki egyébként a márka arca lett 2020 májusában, feltűnik Salomon Diat, Maty Fall Diba és Leon Dame is.
 
A kampányt Steven Meisel, híres fotós készítette és fényképezte.
 
A McGrath nagyon büszke, amiért megnyerhette magának a legendás Meisel-t a munka elvégzésére, hiszen mint közölte: „heves és bomlasztó erejű esztétikájával, szem előtt tartva a friss tehetséget és a szépséges, páratlan szépségápolási megközelítést, Stevennek egyedülálló ereje van”.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.