2020. 06. 25. - 11:15

Jönnek a bőrszínhez illeszkedő tapaszok

Jönnek a bőrszínhez illeszkedő tapaszok

A Johnson & Johnson Band-Aid bejelentette, hogy új árnyalatokat jelentet meg a sebtapaszai terén.  A cél az, hogy azok megfeleljenek a különböző bőrtónusoknak.

Instagram-oldalán jelentette be a Johnson & Johnson Band-Aid, hogy mostantól új sebtapaszokat hoz forgalomba: olyanok is lesznek közöttük, amelyek nem a megszokott világos színűek. A különféle bőrtónusokhoz szeretnének alkalmazkodni az újdonsággal.
 
A régóta nagy népszerűségnek örvendő sebtapaszokat világos, közepes és mély barna árnyalatokban kínálja majd, mellyel nem titkoltan a sötétbőrű embereknek szeretnének kedvezni.tapaszok_1
 
„Hallunk téged. Látunk téged. Meghallgatunk téged” – posztolta a márka. Hozzátették: „Elkötelezettek vagyunk az inkluzivitás és a legjobb gyógyító megoldások biztosítása iránt, amelyek jobban képviselnek téged”.
 
A márka azt is megígérte, hogy ezen túlmenően adományt nyújt a @blklivesmatter részére, s ez csak az első lesz a szisztematikus rasszizmus elleni küzdelem számos lépése között.
 
„Meg tudjuk csinálni, meg kell csinálnunk és jobban fogjuk csinálni” – zárták soraikat.
 
A Black Lives Matter az afroamerikaiakkal való egyenlő bánásmódért küzdő, amerikai radikális jogvédő civil mozgalom, melynek tevékenysége akkor érte el csúcspontját, amikor tüntetők vonultak az utcára egy George Floyd nevű sötétbőrű férfi meggyilkolása miatt Minneapolisban, aki rendőri túlkapás áldozata lett. 
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.