2021. 12. 09. - 10:50

Klímatechnológiával társult az egyik legnagyobb kozmetikai márka

Klímatechnológiával társult az egyik legnagyobb kozmetikai márka

Többéves együttműködést jelentett be a világ egyik leginnovatívabb és legpontosabb klímatechnológiai vállalatával a L’Oréal. A cél exkluzív, szépségközpontú platform kifejlesztése.

Hogyan lehet ötvözni egymással a környezeti adatokat és a szépségápolást? Minden arra utal, hogy hamarosan megtudjuk: a L'Oréal kozmetikai márka új, többéves együttműködést jelentett be a BreezoMeterrel, mely a világ egyik leginnovatívabb és legpontosabb klímatechnológiai vállalata. breezometer_1
 
Az izraeli székhelyű cég vezető szerepet tölt be a levegőminőséggel, pollenekkel és tűzzel kapcsolatos környezeti betekintések terén.
 
A két cég most egyesíti az öregedés és a környezet-tudomány terén megszerzett szakértelmét, hogy exkluzív, szépségközpontú expozíciós platformot fejlesszen ki.
 
Mit jelent ez? A cél új ismereteket feltárni arról, miként befolyásolja a környezet a bőr öregedését.
 
Végső soron olyan új szolgáltatásokat nyújtanának a fogyasztóknak, amelyek személyre szabott tevékenységekkel és életmódbeli tanácsokkal járulnak hozzá a bőr igényeinek kielégítéséhez.
 
Mindezt természetesen bárhol a világon lehetne használni.
 
„Nagyon izgatottak vagyunk, hogy hosszú távú stratégiai partnerség részesei lehetünk a BreezoMeterrel, mely a klímatechnológia területén világ szinten vezetőnek számít. Ötvözve a bőrápolás tudománya terén szerzett szakértelmünket a BreezoMeter innovatív technológiai platformjával vadonatú szolgáltatásokat és gyakorlati tanácsokat nyújtunk majd fogyasztóinknak szerte a világon, melyeket bátran alkalmazhatnak bőrápolási rutinjuk során a környezeti hatások elleni küzdelemben” – mondta el Barbara Lavernos, a L'Oréal kutatásért, innovációért és technológiáért felelős vezérigazgató-helyettese.
 
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.