2020. 12. 03. - 10:55

Kókuszolaj és fahéj a hajnövekedés elősegítésére

Kókuszolaj és fahéj a hajnövekedés elősegítésére

Varázsoljunk magunknak vastag, egészséges hajtincseket mindössze két csodás hozzávalóval, amelyeket a konyhaszekrényben is megtalálunk.

Ha egészséges, erős hajat szeretnénk, nem muszáj költséges szerekhez folyamodnunk. Valójában a konyhaszekrényben megtalálható kókuszolaj és fahéj kiváló egy hajmaszk elkészítéséhez, amellyel sokat tehetünk a szép és egészséges tincsekért.
 
Hogyan készítsük el?
 
A hajmaszk egyszerűen kivitelezhető. Csupán össze kell kevernünk egy kevés friss, lehetőleg organikus fahéjat és hidegen sajtolt kókuszolajat. Egy tálban vegyítsük össze a két összetevőt. Az állagnak pasztaszerűnek kell lennie.
 
Fahéjjal és kókuszolajjal a haj növekedését is serkentjük
Fahéjjal és kókuszolajjal a haj növekedését is serkentjük
 
Masszírozzuk a fejbőrbe, s hagyjuk állni rajta 30 percig.
 
Majd mossuk le meleg vízzel és alkalmazzunk szulfátmentes sampont. A hajmaszk elősegíti a tincsek növekedését, fokozza a vér áramlását a fejbőrbe és stimulálja a hajhagymákat.
 
A kókuszolaj antibakteriális hatásai csökkentik a hajvesztést, gyógyítják a fejbőr olyan problémák esetén, mint a korpa. Alkalmazzuk ezt a hajmaszkot legalább 1-2 alkalommal hetente!
 
László Adrienn

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.