2017. 12. 21. - 10:35

Kylie Jenner 30 darabos korrektort dobott piacra

Kylie Jenner 30 darabos korrektort dobott piacra

Nem kevés új termékkel készült a szemrevaló valóságshow-sztár az ünnepi szezonra: a kozmetikai márka-tulajdonos Kylie Jenner igazi korrekor-arzenált kínál.

Még karácsony előtt új, 30 darabos korrektor-készletet dobott piacra a Kylie Cosmetics. A bőrhiba elfedők a legváltozatosabb színekben kaphatók, minden bőrtípushoz illeszkedő árnyalat megtalálható közöttük.

Valóságos színarzenált dobott piacra Kylie Jenner

Valóságos színarzenált dobott piacra Kylie Jenner

A 20 esztendős Kylie Jenner ismét tovább bővítette kozmetikai termék-kínálatát azzal, hogy 2017. december 13-ától már új kollekciója is kapható – a Silver Series sorozat tagjaként. A csinos sztár „második ünnepi meglepetésként” harangozta be a 30 darabos, új korrektor-arzenált.

A Jenner-lány ugyanis a közelmúltban szájfény kapszulát is megjelentetett.

A Kylie Cosmetics 30 féle új korrektort kínál

A Kylie Cosmetics 30 féle új korrektort kínál

Kylie egyébként a márkája hivatalos Instagram oldalán jelezte, hogy új terméke kapható, a mutatós színeket is felvonultatva. Kiemelte a korrektorok hibátlanságát és fényességét, valamint azt, hogy megbízható fedést biztosítanak.

Fotó: Instagram

B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.