Kozmetika - Smink

Kylie Jenner 30 darabos korrektort dobott piacra

Kylie Jenner 30 darabos korrektort dobott piacra

Nem kevés új termékkel készült a szemrevaló valóságshow-sztár az ünnepi szezonra: a kozmetikai márka-tulajdonos Kylie Jenner igazi korrekor-arzenált kínál.

Még karácsony előtt új, 30 darabos korrektor-készletet dobott piacra a Kylie Cosmetics. A bőrhiba elfedők a legváltozatosabb színekben kaphatók, minden bőrtípushoz illeszkedő árnyalat megtalálható közöttük.

Valóságos színarzenált dobott piacra Kylie Jenner

Valóságos színarzenált dobott piacra Kylie Jenner

A 20 esztendős Kylie Jenner ismét tovább bővítette kozmetikai termék-kínálatát azzal, hogy 2017. december 13-ától már új kollekciója is kapható – a Silver Series sorozat tagjaként. A csinos sztár „második ünnepi meglepetésként” harangozta be a 30 darabos, új korrektor-arzenált.

A Jenner-lány ugyanis a közelmúltban szájfény kapszulát is megjelentetett.

A Kylie Cosmetics 30 féle új korrektort kínál

A Kylie Cosmetics 30 féle új korrektort kínál

Kylie egyébként a márkája hivatalos Instagram oldalán jelezte, hogy új terméke kapható, a mutatós színeket is felvonultatva. Kiemelte a korrektorok hibátlanságát és fényességét, valamint azt, hogy megbízható fedést biztosítanak.

Fotó: Instagram

B.A.

Ed Westwick fogva tartott egy nőt?

Ed Westwick fogva tartott egy nőt?

Képzeld, a legfrissebb információk szerint a Gossip Girl népszerű sztárját azzal vádolják, hogy több napon keresztül nem engedett el egy nőt, akit ráadásul mege...
Jönnek a valódi terminátorok?  - 1.rész

Jönnek a valódi terminátorok? - 1.rész

A mesterséges intelligencia fejlődésével olyan robotok állhatnak „szolgálatba” 2068-ig, amelyek a veszélyes helyzetekben tökéletesen helyettesíthetik az embert ...
Ekkor a legjobb az együttlét

Ekkor a legjobb az együttlét

Friss kutatások kiderítették, hogy melyik életkorban élvezik a legjobban az aktusokat a szerelmesek.   
A háziállat többet segíthet, mint az orvos

A háziállat többet segíthet, mint az orv...

Az köztudott, hogy a kis kedvencek pozitív hatással bírnak az emberi lélekre, de egy nemrégiben végzett kutatás szerint akár a terapeutát is helyettesítheti.   
Értik a babák a vidám zenét

Értik a babák a vidám zenét

Sokan nem is gondolnánk, de a csecsemők ugyanúgy értik az érzelmeket, mint a felnőttek. A vidám zenére, pedig rendkívül jól reagálnak.   
Robottá alakuló légdeszka segíthet a házban?

Robottá alakuló légdeszka segíthet a ház...

Sokaknak lehet már ismerős az ún. hoverboard vagy légdeszka – 2016-ban reneszánszát élte. Most a mesterséges intelligencia segítségével megszületett a hoverboar...
Mesterséges intelligencia: repülő autó mutatkozott be Genfben

Mesterséges intelligencia: repülő autó m...

Az önálló járművek jelenthetik az autógyártás következő nagy innovációját – A Genfi Motor Show-n olyan kocsi mutatkozott be, amelyek repülni is képes.
Pénzt akar exe Britney-től kicsalni

Pénzt akar exe Britney-től kicsalni

Nem elég Kevin Federline számára az a pénz, amelyet az énekesnő fizet neki havi szinten. Ez összesen húszezer dollár, azaz körülbelül ötmillió forint.   
Így készíts kávés testradírt!

Így készíts kávés testradírt!

Van, akit már a kávé illata kellemes hangulatba hoz. Ha ez velünk is így van, érdemes kipróbálnunk a kávéval készült testradírt, mégpedig saját kezűleg!
A robot fejlődésének lépcsői

A robot fejlődésének lépcsői

A mesterséges intelligencián belül a robotika kétségtelenül a legizgalmasabb, ám a legellentmondásosabb terület is. Abban mindenki egyetért, hogy a robotok alka...
< >