2020. 03. 26. - 11:15

Kylie Jenner leállította sminktermékei gyártását

Kylie Jenner leállította sminktermékei gyártását

A Kylie Cosmetics a koronavírus-válság miatt átmenetileg felfüggesztette sminktermékei gyártását. A fiatal tulajdonos bízik a mielőbbi újraindulásban.

Egyelőre nem készít újabb termékeket Kylie Jenner kozmetikai vállalata, a Kylie Cosmetics.  A 22 esztendős smink-guru a napokban jelentette be: csapata a kaliforniai teljesítési központban betartja az üzleti szabályokat a koronavírus világjárvány közepette. kylie_skin_1
 
Kozmetikai cége közösségi oldalán Kylie Jenner közleményt is megjelentetett, melyben leírja, hogy átmenetileg bezárják a teljesítési központot.
 
A weboldaluk nyitva marad, hogy fogadja a rendeléseket, a teljesítési központ azonban nem garantálja jelenleg a kézbesítést. Ha a szállításokat újraindíthatják, természetesen előreveszik a korábbi rendeléseket.
 
Noha a Kylie Cosmetics egyelőre nem működik, a sztár bőrápoló üzletága - a Kylie Skin - továbbra is szállít megrendeléseket azzal a megkötéssel, hogy a személyzet minden egészségügyi és biztonsági óvintézkedést betart.
 
Kylie féltestvére, Kim Kardashian West üzleti vállalkozása, a KKW Beauty szintén leállította a termelést, miközben a világ igyekszik visszaszorítani a koronavírus terjedését.
 
Fotó: Facebook
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.