2022. 08. 19. - 11:30

Mesterséges intelligencia keveri a rúzsok árnyalatait

Mesterséges intelligencia keveri a rúzsok árnyalatait
A L'Oreal, a világ legnagyobb kozmetikai vállalata bejelentette a Rouge Sur Mesure nevű új eszköz bevezetését, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy saját rúzsárnyalatokat hozzanak létre.
Az eszköz három patronból áll, amelyek mindegyike más-más színű "tintát" tartalmaz - piros, nude, narancs vagy rózsaszín.
 
 
Egy alkalmazás segítségével a felhasználók bármelyik árnyalatot összepárosíthatják és a készülék elkészíti azt számukra. A Rouge Sur Mesure ára 299 dollár.
 
Az MI alapú eszköz akár 1000 különböző árnyalatot tud keverni
 
A L'Oreal a Rouge Sur Mesure-t az Yves Saint Laurent-tel együttműködve fejlesztette ki és akár 1000 különböző rúzsárnyalatot is képes létrehozni, a mesterséges intelligenciának köszönhetően, amely elemzi a különböző tényezőket, például a bőrszínt és az alaptónust, a viselt ruhát, sőt még a hangulatunkat is.
 
 
A Rouge Sur Mesure nem az első olyan eszköz a L'Oreal-tól, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy saját maguk készítsék el sminkjük árnyalatait.
 
A L'Oreal 2016-ban dobott piacra egy hasonló eszközt Le Teint Particulier néven, amellyel a sminket készítők saját alapozó árnyalatokat alkothatnak meg.
 
 
 
H.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.