2019. 02. 28. - 11:10

Reese Witherspoon a lányától csen szépségtippeket

Reese Witherspoon a lányától csen szépségtippeket

A csinos, tehetséges színésznő nemrég elárulta: újabban a lánya, Ava ad neki szépségtanácsokat – a 19 esztendős gyermek már kész hölgy, és kiköpött édesanyja.

Reese Witherspoon nem megy a szomszédba szépségtippekért: azok helyben vannak. Mostanság történetesen a lány segíti ki tanácsokkal, aki majdnem húszéves és Reese kiköpött mása.Ava Phillipe, Reese Witherspoon lánya
 
Ava Elizabeth Phillippe az édesanyja szerint igen intenzív tudással rendelkezik a kozmetikumok terén. A Hatalmas kis hazugságok vagy a Doktor Szöszi sztárja nyugodtan rábízza magát tinédzser lányára, igazi sminkszakértőnek bizonyult ugyanis.
 
Reese Witherspoon a People magazinnak elmondta: gyermeke nagyon ügyes a sminkek alkalmatása terén, ezért sok esetben őt kéri meg a sminkje elkészítésére egy-egy megjelenése előtt.
 
Példának okáért Ava tanította meg arra is, hogyan vigye fel a kiemelő színt a szem fölötti csontokra és az arccsontokra. A színésznőnek elmondása szerint nagyon tetszett, ezért maga is ezt kezdte alkalmazni.
 
Reese egyébként nem veszi túl komolyan a divatot. Nem látja nagy jelentőségét, ahogyan annak sem, hogy rosszul érezzük magunkat miatta.
 
Ami a ruhákat illeti, a szőke sztár csak olyasmit hord szívesen, melyben azt érzi, hogy igazán a ruhához tartozik és kényelmesen érzi magát benne.
 
László Adrienn

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.