2020. 08. 06. - 11:30

Újra Christy Turlingtont és párját választotta a Calvin Klein

Újra Christy Turlingtont és párját választotta a Calvin Klein

A Calvin Klein bejelentette: ismét Christy Turlington Burns modell és férje, Edward Burns lesznek az Eternity illat globális reklámkampányának arcai.

Nagy sikert aratott a korábbi kampány során a szépséges modell, Christy Turlington és kedvese, Edward Burns – a házaspárt kérte fel újra a Calvin Klein, legyenek az Eternity illatot világszerte népszerűsítő kampány arcai.turlington_burns_1
 
A párosról érdemes tudni: ők voltak eredetileg a márka illatának kampányarcai 1988-ban, míg Christy férje, Ed Burns 2014-ben és 2016-ban is szerepelt a hirdetésekben a modell mellett.
 
Christy Turlington és párja közös közleményt adott ki, melyben elmondták: 30 évvel azután, hogy az első Eternity Calvin Klein-kampány lement, igazán nagy öröm újra a márkával dolgozni, részese lenni egy ilyen ikonikus illat történetének. „Nagyon örülünk annak, hogy újra a kampány részei lehetünk, s megünnepelhetjük kapcsolatunkat az Eternityvel”- fogalmazott a pár.
 
A kampányt a filmkészítő és Matt Lambert fotós készítette, mely Turlington Burns és a márka közötti folyamatos kapcsolat előtti tisztelgésnek is tekinthető.
 
Az iparágban töltött hosszú időt az is mutatja, hogy Christy Turlington Burns minden idők egyik legjobban fizetett szupermodellje, olyan nagy nevek mellett, mint Linda Evangelista, Claudia Schiffer, Naomi Campbell, Kate Moss és Cindy Crawford.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.