Kozmetika - Smink

Victoria Beckham bővíti sminkpalettáját

Victoria Beckham bővíti sminkpalettáját

A hölgyek magabiztosságát szeretné fokozni az egykori Spice Girls-énekesnő, aki az utóbbi évtizedben neves dizájnerré nőtte ki magát – új sminkkészletének is ez a célja, együttműködésben az Estée Lauderrel.

Második sminkes kollekcióját indítja útjára Victoria Beckham – az Estée Lauder márkával szövetkezve. Velük dolgozott az elsőn is a focistafeleség, akinek új sminkjeivel az a célja, hogy a termékeit használó hölgyek erősebbnek, magabiztosabbnak érezzék magukat.

Az egykori énekesnő, aki divattervezőként régóta sikeres, a Stella magazinnak árulta el: éppen egyik repülőtéren járt a duty free shopban, s arra gondolt, „mindegyik ugyanolyan”.

Victoria Beckham újabb közös kollekciót dob piacra az Estée Lauder márkával

Victoria Beckham újabb közös kollekciót dob piacra az Estée Lauder márkával

„Számomra a sminkkészítés nem a többiek leutánzását jelenti – jelentette ki Victoria Beckham. – Azt szeretném, hogy a hölgyek büszkék legyenek a viselt sminkjükre. Ennek ugyanis az a célja, hogy erősebbé, magabiztosabbá tegye őket.”

Az egykori Spice Girl, aki mindig eleganciájáról volt híres, kihangsúlyozta: mindegyik terméket saját maga próbálja ki – egyik este szinte mindet magára kente, szép egymásutánban, a szükséges kiegészítőkkel.

Leendő palettája olyan darabokat tartalmaz majd, amelyeknek minden nő táskájában ott kell lenniük. Victoria személyes kedvencei egyébként a „nude” rúzsok és matt árnyalatok.

A divattervező első kollekcióját Londonban, Párizsban, New Yorkban és Los Angelesben mutatták be, az újat Miamiban is népszerűsíteni szeretné.

Kapcsolódó cikk:

Kim Kardashian West bővítené kozmetikai vonalát

B.A.

 

Hosszú élet: 3 dolog kell hozzá

Hosszú élet: 3 dolog kell hozzá

Kutatók szerint három dolog segít abban, hogy hosszú életet tudhasson magának az ember. Természetesen mindenekelőtt az életmód-változtatás áll.
Justin Timberlake megható szerelmi vallomást tett

Justin Timberlake megható szerelmi vallo...

A közelmúltban ünnepelte a sztárpár évfordulóját, amelynek kapcsán az énekes romantikus posztot tett közzé közösségi oldalán.  
Brad Pittet fiatal színésznővel hozták hírbe

Brad Pittet fiatal színésznővel hozták h...

Meghökkentő pletyka terjed: bár a legutóbbi hírek szerint a sármos színész és felesége, Angelina Jolie békülőben van, Brad Pitt állítólag beleszeretett egy ifjú...
Demi Lovato drogproblémáiról vallott

Demi Lovato drogproblémáiról vallott

A fiatal énekesnőről nemrég kiderült, hogy csakúgy, mint sok sztárt őt is magával ragadta a kábítószer világa.   
Négy nagyszerű ajándék ötlet férfiaknak

Négy nagyszerű ajándék ötlet férfiaknak

Mindenkivel előfordult már, hogy nem volt ötlete ajándék vásárlás terén, hiszen nem akart egy századik ugyanolyan tárgyat ajándékozni kedvesének és olyan holmit...
Készíts öregedés elleni, csipkebogyós archidratálót!

Készíts öregedés elleni, csipkebogyós ar...

Tudtuk-e, hogy a csipkebogyó mag olajának hatékonysága a botox kezeléshez hasonló?  Ha a ráncok megelőzése a célunk, próbáljuk ki ezt a kiváló, saját készítésű ...
Solange Knowles vezeti a Soul Train Awards-jelölést

Solange Knowles vezeti a Soul Train Awar...

Beyoncé testvére és Bruno Mars áll a lista legelején a Soul Train Awards díjátadás nevezettjei között. 
Ezért jó a házi feladat a gyerekeknek

Ezért jó a házi feladat a gyerekeknek

Sokkal többet számít a házi feladat, mint hogy a gyermek az iskolai feladatokkal nap mint nap, otthon is foglalkozzon – állítják kutatók.
Kylie Jenner pasija kiakadt

Kylie Jenner pasija kiakadt

Friss hírek szerint a fiatal sztár párja nem igazán tudja elviselni a Kardashian családot. Ez miatt pedig még a kapcsolatuk is zátonyra futhat.   
Irodai munka=nassolás?

Irodai munka=nassolás?

Te is gyakran nyúlsz az édességhez munka közben? Akkor van egy rossz hírünk, ugyanis rengeteg kalóriát beviszel ezáltal a szervezetedbe.  
< >