2017. 08. 23. - 12:57

Victoria Beckham bővíti sminkpalettáját

Victoria Beckham bővíti sminkpalettáját

A hölgyek magabiztosságát szeretné fokozni az egykori Spice Girls-énekesnő, aki az utóbbi évtizedben neves dizájnerré nőtte ki magát – új sminkkészletének is ez a célja, együttműködésben az Estée Lauderrel.

Második sminkes kollekcióját indítja útjára Victoria Beckham – az Estée Lauder márkával szövetkezve. Velük dolgozott az elsőn is a focistafeleség, akinek új sminkjeivel az a célja, hogy a termékeit használó hölgyek erősebbnek, magabiztosabbnak érezzék magukat.

Az egykori énekesnő, aki divattervezőként régóta sikeres, a Stella magazinnak árulta el: éppen egyik repülőtéren járt a duty free shopban, s arra gondolt, „mindegyik ugyanolyan”.

Victoria Beckham újabb közös kollekciót dob piacra az Estée Lauder márkával

Victoria Beckham újabb közös kollekciót dob piacra az Estée Lauder márkával

„Számomra a sminkkészítés nem a többiek leutánzását jelenti – jelentette ki Victoria Beckham. – Azt szeretném, hogy a hölgyek büszkék legyenek a viselt sminkjükre. Ennek ugyanis az a célja, hogy erősebbé, magabiztosabbá tegye őket.”

Az egykori Spice Girl, aki mindig eleganciájáról volt híres, kihangsúlyozta: mindegyik terméket saját maga próbálja ki – egyik este szinte mindet magára kente, szép egymásutánban, a szükséges kiegészítőkkel.

Leendő palettája olyan darabokat tartalmaz majd, amelyeknek minden nő táskájában ott kell lenniük. Victoria személyes kedvencei egyébként a „nude” rúzsok és matt árnyalatok.

A divattervező első kollekcióját Londonban, Párizsban, New Yorkban és Los Angelesben mutatták be, az újat Miamiban is népszerűsíteni szeretné.

Kapcsolódó cikk:

Kim Kardashian West bővítené kozmetikai vonalát

B.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.