2019. 09. 12. - 11:40

Victorias Secret-modell lett a Maybelline arca

Victorias Secret-modell lett a Maybelline arca

Francia-kínai származású fiatal hölgy képviseli mostantól a neves kozmetikai márkát. Estelle Chen lép Gigi Hadid és Adriana Lima nyomdokaiba.

Victoria’s Secret-modellt választott a Maybelline márka új arcának. A francia-kínai származású, 21 éves Estelle Chen követi a sorban Gigi Hadidot, Adriana Limát és Josephine Skrivert.estelle_chen_1
 
Estelle Chen 13 esztendős volt, amikor felfedezték – nemzetközileg elismertté 2015-ben vált, miután a Louis Vuitton, a Miu Miu és a Kenzo is dolgozott vele.
 
Szerepelt a Chanel, a Dior, a Dolce & Gabbana, Elie Saab, illetve Jean Paul Gaultier és a Fendi show-in is.
 
Karrierje azonban akkor kezdett el szárnyalni, amikor bekerült a Victoria’s Secret divatshow-iba, 2017-ben, majd 2018-ban.
 
„Nagyon örülünk, hogy Estelle Chen csatlakozik a Maybelline New York csapatához – mondta el Trisha Ayyagari, a márka elnöke. – E hölgy sokszínű háttere egy sokoldalú, földön járó karaktert jelképez, amely jól illeszkedik globális ügyfélkörünkhöz."
 
Estelle Chen kínai szülőktől származik, de Párizsban jött világra. Nagyon hálás, hogy részese lehet a Maybelline munkájának.
 
Elődei között volt egyébként Emily DiDonato is.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.