2011. 09. 09. - 06:00

A ragamuffin - emberszerető és gyengéd társ

A ragamuffin - emberszerető és gyengéd társ
A ragamuffinok általában egy aranyos és makk egészséges macska benyomását keltik. Erős csontozatú és testfelépítésű, óriásméretű macskák. Hatalmas, kifejező szemei erőteljesen hozzájárulnak az összességében aranyos külleméhez.
A ragamuffin - emberszerető és gyengéd társA ragamuffinok általában egy aranyos és makk egészséges macska benyomását keltik. Erős csontozatú és testfelépítésű, óriásméretű macskák. Hatalmas, kifejező szemei erőteljesen hozzájárulnak az összességében aranyos külleméhez. Csupán nagy mérete, hatalmas, kifejező szemei és szelíd természete teszi oly rendkívülivé.
Hatalmas, erős csontozatú macska. Kifejező szemei erőteljesen hozzájárulnak az összességében aranyos külleméhez. A ragamuffin nőstények általában lényegesen kisebbek, mint a kandúrok, ugyanakkor izmosabbak is és hajlamosak alhasukon a zsírpárna képződésre. Ez a macskafajta kiegyensúlyozott, minősége és alkalmazkodó képessége előnyben részesül méretével szemben. Emberszerető és gyengéd.A ragamuffin - emberszerető és gyengéd társ
Teste téglalap alakú, mellkasa és vállai szélesek, háta közepesen izmos és szélessége megegyezik a válla szélességével. Alhasi részen gyakran előfordul egy kis zsírpárna. Ezek a macskák jó húsban vannak és amikor megtapintjuk, éreznünk kell egész testének vastag húsát. A macska teljes test mérete egyensúlyban kell, hogy legyen; alakja és tömeg eloszlása, valamint minősége és alkalmazkodó képessége, előnyben részesül méretével szemben. Szőrzete jó, ha közepes vagy félhosszú. Legyen lágy, dús és selymes. Szín szerint változik. Valamivel hosszabbnak kell lennie a nyaka körül és arcának külső vonalain, ami nyakörv megjelenést kölcsönöz neki.Memo

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.