2012. 10. 27. - 09:13

A The Voice mestere kutyáival zenél

A The Voice mestere kutyáival zenél
Somló Tamás a The Voice mestere nagy kutyabarát hírében áll. Olyannyira szereti az állatokat, hogy a családnak két kutyája is van.

Somló Tamás a kutyávial zenél
Videó forrása: TV2

A Somló família két négylábú tagja Sergio a palotapincsi és Thádé a kis csivava. A két kutyust az egész család imádja, szinte családtagként bánnak velük. Somló Tamás örömmel viszi Őket sétálni, fellépésekre, sőt van hogy a The Voice forgatására is elkísérik hűséges négylábú barátai.

Somló Tamás kutyái gazdájukkal énekelnek
Sergio és Thádé örömmel zenélnek Somló Tamással

A család régebbi tagja Sergio eredetileg a Szergej névre hallgatott. A család egy olaszországi út alkalmával magukkal vitték az akkor még kölyök Szergejt és az út végére Sergio-ra keresztelték. A kis négylábú azóta ezt a nevet viseli. A kis csivava Thádé nem olyan régen került a családhoz, de ha létezik ilyen akkor a család és Thádé közötti kapcsolat szerelem volt első látásra. A két eb pillanatok alatt megbarátkozott egymással és azóta elválaszthatatlan jóbarátok.

Somló Tamás a The Voice mestere
A The Vocie mestere gyermek kora óta imádja a kutyákat

Somló Tamás világ életében nagy kutyabarát volt. Kisgyermek kora óta mindig volt kutyája. Jelenlegi két kutyusával annyira jóban vannak, hogy ha Somló Tamás zenél a két kutyus örömmel énekel vele. A kutyusok és gazdájuk közt tökéletes az összhang. Irigylésre méltó barátság.

 

-BT-

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.