2012. 07. 31. - 08:13

Rubint Réka is kíváncsi volt kutyájának IQ szintjére

Rubint Réka is kíváncsi volt kutyájának IQ szintjére
Rubint Réka köztudottan imádja Szultán nevű kutyájukat, akin az idén egy IQ tesztet is elvégeztetett, hogy megtudja kedvence intelligencia szintjét.

Több sztár is úgy gondolta, hogy aláveti kis kedvencét az intelligencia tesztnek, hogy megtudják, mennyire is okosak kutyáik. Voksán Virág, Patkó Béla és Rubint Réka is alávetette kutyáját egy intelligencia felmérésre.

Voksán Virág imádja kutyáját
Voksán Virág kutyája nem csak szép de még intelligens is


A szakemberek szerint a kutyák intelligencia szintje közel azonos egy két éves gyermekével. Tudnak számolni és több száz szót is meg tudnak különböztetni egymástól. Az intelligenciájuk pedig kis gyakorlással még fejleszthető is.

Réka együtt jár futni kutyájával
Rubint Réka kutyája is intelligensnek bizonyult az IQ teszten


Voksán Virág hófehér bolognese kutyáját vitte alá a kifejezetten kutyák számára kifejlesztett intelligencia szint felmérésnek. Rubint Réka is még a teszt előtt meg volt győződve 10 éves Szultán kutyájának magas intelligencia szintjéről, így minden félelem nélkül végeztette el kedvencéve az 5 részből álló feladatot.
A teszten mindhárom kutyus jól teljesített, így a hírességek is megnyugodhattak, hogy kedvenceik nem csak szépek, de okosak is.

-BT-

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.