2020. 07. 14. - 12:17

A Bentley székben is menő

A Bentley székben is menő
Elegáns, méltóságteljes, a legjobbak egyike – mindez elmondható nemcsak a Bentley autómárkáról, hanem a nevet viselő, vadonatúj székről is.
Nehezen elképzelhető, hogy egy márka, amely lenyűgöző autóiról híres, ne tudja átültetni azt az eleganciát és méltóságteljes megjelenést a nevével fémjelzett bútorokba is.

Remekül tükrözi ezt az új Newent kollekció, melyet Carlo Colombo tervezett a Bentley Home számára. A formákat a régi alapokon nyugvó, modern dizájn inspirálta.
 

A gyönyörű székeket a Bentley Motors egyénisége és igényes esztétikája jellemzi. A Newent Kollekcióban a szék mellett szófa és ágy is megtalálható, melyeket teljesen a megrendelő igényei szerint kárpitozzák, bőrrel vagy szövettel, a keret pedig akár furnérozott is lehet.

Természetesen a legikonikusabb dizájnnal is kapható – dió fa borítással -, mely körülveszi a kanapé ívelt profilját, kiemelve és fokozva az elegáns, jellemző formákat.
 

Az első Bentley Home által megjelentetett kollekciót egyébként 2013-ban dobták piacra, Richmond Collection néven.

Az egyes darabok kifinomult kézműves technikával készülnek, klasszikus egyszerűséget és modern luxust garantálva otthonunkban.

Fotó: Facebook

B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.