2020. 10. 19. - 12:55

A rózsaszín és a dió kettőse tarol 2020 őszén

A rózsaszín és a dió kettőse tarol 2020 őszén

Bár az őszi levelek nem éppen ezekben az árnyalatokban tündökölnek, a belső terekben idén nagy divat a pink és a diószín keverése. Valójában remekül mutat.

Sokakban felmerülhetett az utóbbi időben, mi lenne, ha kissé megújítaná, feldobná otthona belső tereit?
 
Különösen, mióta kialakult a járványhelyzet és az emberek több időt töltenek lakásukban, házukban, nagyobb igény mutatkozik a barátságos, mutatós, vonzó belső terekre.diopink_01
 
Idén ősszel egy talán meglepő párosítás az egyik legdivatosabb: a pink és a diószín.
 
Lucy Askew, a Hillarys enteriőr-szakértője már korábban megjósolta a mutatós színtársítást.
 
„Egy olyan tavasz és kora nyár után, melyre egyikünk sem számított, fontossá vált a 2020-as év maradékának maximális kihasználása – ahogyan az is, hogy az otthonunk minden szobáját élvezhetőnek találjuk. Azok számára, akik hónapokat töltöttek el ugyanazokat a szobákat és dekorációkat nézve, különösen jó ötletnek tűnik az őszi és a téli szezonban az új színek, stílusok vagy enteriőrjellemzők megteremtése.”
 
Mivel számos kézműves tárgy is született a járvány időszakában – így festmények, vázák, kerámiák – ezeket bátran tegyük otthonunk egy központi pontjára. Legyenek a lakás díszei!
 
diopink_02Azoknak azonban, akik nagyobb ívű átalakításon gondolkodnak, érdemes próbát tenni 2020 divatszíneivel.
 
A pink valószínűleg nem az első árnyalat, amely az őszről eszünkbe jut. A finom, kréta- vagy pasztell rózsaszín árnyalatok azonban, amelyek a nyugalom érzetét adják.
 
A szín hosszú utat tett meg, mióta Pantone 2016-ban a „rózsakvarc” nevet adta az év egyik választott színárnyalatának. Ez a szín tökéletes és népszerű a belső térbe, s már nemcsak a lányszobákban mutatós!
 
Szürkével, zölddel vagy mélykék tónussal párosítva a pink igazán ragyoghat otthonunkban, annak bármely részében.
 
A diószín gazdag és hívogató tónusaival régóta népszerű választás a tartós és hosszútávra tervezett padlóburkolatok számára – ám nemcsak a padlón.
 
A bútorok is bőven tündökölhetnek ebben a gyönyörű árnyalatban, melyhez a rózsaszín ideális választás.
 
Székeknek, kávézóasztaloknak, sőt az ágyaknak is kifejező, mutatós színe lehet. Az egyre népszerűbb árnyalat sokfélesége, sőt egyes modellek egyedi gabonamintázata olyan szemet gyönyörködtető darab, amely mindig lenyűgözi nemcsak tulajdonosait, hanem a vendégeket is.
 
Fotó: Instagram / Habitat
 
László Adrienn

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.