Lakberendezés

Divatos lakás: mi a menő 2017-ben külföldön?

Divatos lakás: mi a menő 2017-ben külföldön?

A lakberendezési trendek évről-évre változnak, ám ez nem jelenti azt, hogy az esztendő kezdetével az ingatlantulajdonosok többsége váltáson kezd gondolkodni. Újdonságokat azonban mindenki becsempészhet otthonába! Lássuk, milyen ötletek szivárognak be idén, 2017-ben külföldről.

Aki szeret új dolgokat kipróbálni, az mindenképpen vevő lehet a legfrissebb trendekre – s szívesen néz körül a kínálatban, amely a nyugati országokból indul és lassan átgyűrűzik hozzánk is. Lehet, hogy éppen újítana valamit otthonán, de az is, hogy csak egy helyiségben alkalmazna más ötleteket, árnyalatokat, anyagokat, mint eddig.

Lássuk, milyen trendekből válogathatunk 2017-ben, melyek a külföldi magazinokban már hódító útjukra indultak.
Az idei év egyik leghasznosabb trendje az, hogy élénk színek jönnek divatba. Először is a zöld.

Hódít a parafás fal a 2017-es lakberendezési trendek között 

Hódít a parafás fal a 2017-es lakberendezési trendek között

1.Élénk zöldtől a mélysötétig

A zöld szín, különösen a lombzöld és az elegáns sötétzöld uralkodik majd – amelyet kis, apró részletekben vagy akár nagyobb felületeken is alkalmazni lehet.

A miértre a válasz az, hogy környezettudatosságot szimbolizálja, a természethez való visszafordulást. Ha nem színeket és felületeket változtatunk zöldre a 2017-es új trendek alapján, akkor virágokkal is behozhatjuk azt a lakásba, vagy növényeket ábrázoló képekkel, poszterekkel.

2. Parafás falak

A természetesség nevében lesz 2017 egyik legkedveltebb külföldi trendje a parafa használata a falakon. Ez a mutatós megoldás nemcsak hangulatos, hasznos is: bármit fel lehet rá tűzni, rögzíteni, dekorációtól kezdve az emlékeztető cédulákig.
A parafa 2016 nyara óta kezd népszerűvé válni a lakberendezésben, talán nem csoda, hogy mostanra számos otthonban reneszánszát éli.

3. Melegséget adó kiegészítők
Különösen az északibb országokban szokás a szürkeséget, a hűvös időt „ellensúlyozni” olyan lakásbeli kiegészítőkkel, amelyek intimebbé, meghittebbé varázsolják a belső teret. Lehetnek ezek párnák, meleg szőrmés takarók, gyertyák, vastag szőnyegecskék.

4. Aranyló tárgyak helyett fekete csillogás

Nem éppen a melegséget erősíti, de új, 2017-es külföldi trend a fekete fém tárgyak alkalmazása is az otthonban. Persze, ez az árnyalat sem üti ki az aranyat vagy az ezüstöt, bátran lehet keverni őket egymással. Tökéletesen mutat gyertyatartókon, asztali dekoráción, de akár nyitott polc formájában is.

A fekete-fehér keretes képek lesznek a legdivatosabbak 2017-ben

A fekete-fehér keretes képek lesznek a legdivatosabbak 2017-ben

5.Fekete, fehérrel, képben

A feliratos fotókat, posztereket idén a fekete-fehér, keretes képek váltják fel, amelyek kimondottan elegánsan mutatnak a falakon. Témájukat természetesen mindenki maga választhatja a szobájába.

A külföldön már divatos ötletek sorában a hasonló módon megjelenített térképek is népszerűek – aki rajong egy adott városért, országért, az nyugodtan kinyomtathatja és bekereztetheti fekete-fehér képét – nagyon trendi lesz.

Képek: artiora.in - instagram.com/sajatotthonprojekt - domain.com.au

B.A.

Kylie Jenner szégyenli testét?

Kylie Jenner szégyenli testét?

Úgy tűnik megviseli a fiatal sztár a várandósság, ugyanis teste is megváltozik, amit nehezen visel.   
Kampányarc lett Jennifer Lopez

Kampányarc lett Jennifer Lopez

A szépséges énekesnőn egyszerűen nem hat a kor. Nem hiába kérik fel sorra a legnagyobb márkák, hogy terméküket reklámozza.  
Alessandra Ambrosio szakított

Alessandra Ambrosio szakított

A népszerű modell több mint tíz év után döntött úgy, hogy felbontja szerződését a kedvenc fehérnemű márkájával.  
Így készül a fahéjas csiga palacsinta

Így készül a fahéjas csiga palacsinta

Kedvencünk a palacsinta igen sokféle módon elkészíthető – akár úgy is formázhatjuk, hogy fahéjas csigának tűnjön. Ízre azonban lényegesen eltér attól. Hogyan ké...
Itt van Selena Gomez élete legszexibb klipje!

Itt van Selena Gomez élete legszexibb kl...

Új videóklipet készített a sikeres fiatal énekesnő – Selena Gomez Wolves című dalához a napokban jelent meg a friss videó, melyen Selena talán eddig a legszexis...
Hosszabb életet akarunk? Tartsunk kutyát

Hosszabb életet akarunk? Tartsunk kutyát

Ha van ebünk, nagyobb eséllyel tovább élünk – állapította meg egy új tanulmány, mely szerint a kutyatartás növelte az idős emberek élethosszát.
Kylie Jenner elszigetelte magát?

Kylie Jenner elszigetelte magát?

Féltestvére, Khloé Kardashian szerint a fiatal valóságshow-sztár és kozmetikai márka-tulajdonos egészen úgy viselkedik, mint bátyjuk, Rob Kardashian.
Borsos ára van a meztelen Madonnának

Borsos ára van a meztelen Madonnának

Tizennyolc évesen számos ruha nélküli fotó készült az énekesnőről – a felvételeket most áruba bocsátják egy aukción. A képek ára 800 és 1200 dollár között mozog...
Életmódváltás=teherbeesés?

Életmódváltás=teherbeesés?

Amikor egy pár eldönti, hogy babát szeretne életük teljesen megváltozik. Sokkal tudatosabban végeznek minden tevékenységet és még az étkezésre is jobban figyeln...
Reggeli tevékenységek, amelyek segítik a fogyást

Reggeli tevékenységek, amelyek segítik a...

Már az ébredést követően érdemes megfogadni néhány dolgot, amire oda kell figyelni, hogy jól induljon a nap és persze a test is formában legyen.   
< >