2021. 11. 03. - 12:10

Egyedi otthoni grill-élményt kínál egy vadonatúj, mutatós sütő

Egyedi otthoni grill-élményt kínál egy vadonatúj, mutatós sütő

Lakásunkba hozza a Burger King Flame Grill élményét egy új vállalkozás. A Seymourpowell jóvoltából már otthon is lehet lángon sült hamburgereket készíteni.

Vadonatúj, egyedi élményt kínáló grillsütő érdekében fogott össze a Burger King és Seymourpowell vállalkozás.
 
Nem sokan tudják, hogy a Burger King valójában lángon süti a hamburgerhúsokat. A cél az volt, hogy ezt az ízvilágot otthon is elő lehessen állítani. grillezo_01
 
A Seymourpowell alkotta meg a meglehetősen mutatós berendezést, a legújabb lángos grillt.
 
Az elegáns dizájn nemcsak felhívja a figyelmet egy egyedülálló főzési technikára - növeli a sütés pontosságát és minőségét, miközben csökkenti a teljes grillezési időt is.
 
Nem beszélve arról, hogy jobb hamburgereket készít.
 
A tervezés során lényeges volt a funkcionalitás és a dizájn közötti egyensúly megteremtése. Technikai szempontból pedig azt tartották célnak, hogy a sütő hatékonyságát ne gátolja semmi.
 
Éveken át fejlesztették az otthon is alkalmazható sütőt, mire maximális hatékonysággal működött, kiváló grillezési környezetet teremtve – a megfelelő ütemben - a pogácsák tökéletes lángos grillezéséhez.
 
Az áttörést egy kétrétegű ablak jelentette, mely az üveget egy eltolt, második perforált acélréteggel ötvözi.
 
Így a grillsütő megőrzi funkcionalitását, de közben meg is mutatja a lángot a fém finom lyukasztásain keresztül. A megoldás gondoskodik a hő fenntartásáról és a maradékok felfogásáról, az üveg így tiszta marad – nem párásodik és nem zsírosodik.
 
Vagyis, az újonnan tervezett berendezés lehetővé teszi, hogy aki használja, szemtanúja legyen a lángos grillezésnek. Bepillantást enged a klasszikus, amerikai barbeque stílusú sütésbe.
 
Fotó: Instagram/Seymourpowell
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.