2016. 08. 09. - 15:45

Így űzd ki a negatív energiákat otthonodból!

Így űzd ki a negatív energiákat otthonodból!

Előfordul, hogy szeretnénk mindent tiszta lappal kezdeni – s ehhez a házunkba, lakásunkba is szeretnénk új, friss energiákat segítségül hívni. Hogyan cserélhetjük rájuk a negatívakat?

Olykor arra vágyunk, hogy megújuljon körülöttünk a tér, s ha külsőleg nem is, belsőleg megtisztuljunk. Különösen, ha úgy érezzük, gyakran vagyunk rosszkedvűek, nem mennek a legjobban a dolgaink, érdemes elgondolkodnunk azon, nincs-e túlságosan sok negatív energia otthonunkban.

Űzzük ki őket és cseréljük pozitívra. Ez ugyanis drámai hatással lesz hangulatunkra, jó értelemben.
Hívjuk segítségül az alábbi technikákat.

Negatív energiák ellen: füstöljünk a lakásban

Negatív energiák ellen: füstöljünk a lakásban

1.Megfelelő szellőzés: nyissunk ki minden ablakot, csináljunk kereszthuzatot, akkor is, ha kissé hűvös kinn a levegő, ugyanis ez adja mindennek az alapját. Rázzuk ki a takarókat, párnákat is.

2.Égessünk el néhány tömjén füstölőt: ennek a füstnek hosszú idők óta spirituális és meditációs jelleget tulajdonítanak. Próbáljuk ki otthon, segít felemelni az energiát. Nyugodt és derűs hangulatot teremt.

3.Ami nem kell, dobjuk el: ha valami már használhatatlan, inkább szabaduljunk meg tőle. Ami még javítható, abba leheljünk új életet. Törött dolgok ne vegyenek körül bennünket.

4.Használjunk a narancs illatát: a mosolyra, a napfényre emlékeztet bennünket a narancs – hintsük hát be illatával a helyiségeket. Nemcsak tisztítja a negatív energiát, de fel is emeli a hangulatot. Oldjunk fel pár cseppet vízben vagy spray-ként alkalmazzunk az organikus illóolajat.

5.Csináljunk rendet! Az egyik legfontosabb dolog a negatív energiák pozitívra cserélésében a rend megteremtése. Meglátjuk, hogy már ettől jobban érezzük majd magunkat. A tárgyak sok energiát tartanak vissza, fizikailag, mentálisan, érzelmileg blokkolják az előrehaladásunkat. Sőt. Hatásukra fáradtnak és stresszesnek érezhetjük magunkat.

Kristályokkal is kiűzhetjük a negatív energiát

Kristályokkal is kiűzhetjük a negatív energiát

6.Füstöljük át otthonunkat zsályával. Népszerű indián technika a rossz energiák eltávolítására: gyújtsuk meg a zsálya füstölőt, majd fújjuk el a lángot és járjunk körbe a pálcikával – a füst ugyanis az, ami tisztító hatással bír. Igyekezzünk minden hasadékba eljuttatni azt.

7.Védjük otthonunkat kristályokkal: válogassunk közülük olyanokat, amelyek oldják a negatív energiát. A rózsakvarc például kifejezetten ilyen. A negatív érzéseket pozitívakra cseréli. Érdemes a köveket közel tárolni az elektronikus eszközökhöz.

8.Szerezzünk be egy csengettyűt! Szólaltassuk meg minden szobában, majd a házunk küszöbén is. Majd szálljunk kicsit magunkba és érezzük át a hanghullámokat.

B.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.