2021. 05. 17. - 13:05

Légiességből ötös – Ideális példa a könnyed hangulatra

Légiességből ötös – Ideális példa a könnyed hangulatra

Ha a letisztult formák hívei vagyunk, érdemes olyan teret teremtenünk helyiségeinkben, amelyekről a könnyedség jut eszünkbe. Például ezzel a tavaszias kollekcióval.

Új, kimondottan Tavasz elnevezésű kollekciót alkotott az Alphabet cég, mely tíz új modelljével kitűnő példát szolgáltat egy könnyed, légies hangulatú szoba berendezéséhez.
 
A nappaliban vagy akár hálóban elengedhetetlen tárgyak a szépségre és az anyag épségére összpontosítanak.
 
A tömör tölgy és a világos anyagok harmonikus összhangot alkotnak egymással.
 
A bútorok és a lámpa a művészi és a dizájnos stílus között van félúton
A bútorok és a lámpa a művészi és a dizájnos stílus között van félúton
 
A letisztult vonalak robosztus, mégis elegáns hatást keltenek, legyen szó az étkező asztalról, a pontos ívű háttámlával rendelkező székekről, vagy a kényelmesen párnázott padról, melyet hullámos kivitelű textillel láttak el.
 
A fotel nagyvonalú arányokkal bír, ülésmélysége valósággal körülölel, hívogató karfáinak nehéz ellenállni. Geometrikus megjelenése ellenére rendkívül szívesen helyet foglalnánk benne.
 
Az ágy esetében a fa természetes jellege kellemes vonalvezetéssel társul, csendes szépséget árasztva. Juhar vagy tömör fehér tölgy színben kínálják.
 
Egyszerű, elegáns vonalvezetés és kényelem jellemzi a légies bútorokat
Egyszerű, elegáns vonalvezetés és kényelem jellemzi a légies bútorokat
 
Nem hiányozhat a légies kollekcióból a kávézó asztal sem - ívelt acél talapzatával stabil, mégis könnyed hatást kelt. Kifinomult, mégis egyszerű, kerek dohányzóasztal.
 
A dizájnos, letisztult környezethez kiválóan illik a kimondottan hozzá tervezett lámpa: egyetlen darab tömör fehér tölgyből készült, megjelenése leginkább a művészi és a design közötti. Egyszerű vonalak, mégis elegancia jellemzi. Fényereje természetesen szabályozható, így olvasáshoz ugyanúgy megfelelő, mint hangulatlámpaként.
 
Fotó: alphabetmobilier.com
 
László Adrienn

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.