2018. 11. 21. - 18:34

Trükkös dizájner pad az anyukák kedvence

Trükkös dizájner pad az anyukák kedvence
Meglepő és meglehetősen dizájnos bútordarabbal rukkolt elő egy prágai butik dizájn stúdió, amely szoptatós anyukáknak is kiváló padot tervezett, modern és vonzó megjelenéssel.

Íme egy pad, amelyen kellőképp diszkréten lehet ücsörögni. Mi több, akár a babát megszoptatni nyilvános helyen anélkül, hogy azt bárki észrevenné.


A termék, amely a Heer nevet kapta, a prágai székhelyű 52Hours butik dizájn stúdió alkotása, hosszúkás és csésze szerű végződése van, melyben el lehet bújni a kíváncsiskodók elől.


A pad alkotói azt remélik, hogy a meglehetősen trükkös és dizájnos bútordarabot szerte a városokban felkapják majd, hiszen nemcsak mutatósak, hanem rendkívül praktikusak is.

A projektet Ivana Preiss és Filip Vasic vezette, a belgrádi Nikola Knežević ipari tervező közreműködésével. Mint mondják, a Heer pad „középutat jelent a természetes szükségletek és az olykor kényszeres normák, valamint a kényelem és a diszkréció között”.

Ivana Preiss kifejtette, hogy az ötlet valóban akkor fogant meg az agyukban, amikor szemtanúi voltak annak, ahogyan egy édesanya kifejezetten rosszul érezte magát, amiért nyilvánosan kellett szoptatnia. „Úgy gondoltuk, erre a problémára a dizájn lehet a megoldás” – mondta a tervező.


Mivel számos nő érez hasonlóan, mint a padon üldögélő anyuka, az ötlet a dizájnerek jóvoltából valósággá vált. És milyen jól mutat!

A 2018-as szeptemberi 100 % Dizájn Vásáron egyébként mások tetszését is elnyerte az elgondolás, ahol a prototípust bemutatták.

Fotó: inviteheer.com

B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo