2023. 02. 27. - 10:50

6G - Nagysebességű légi távközlési hálózatok teljesítményét javítja Dél-Korea

6G - Nagysebességű légi távközlési hálózatok teljesítményét javítja Dél-Korea

Többsugaras aktív fázisú antennatechnológiát fejlesztett ki a dél-koreai Védelmi Fejlesztési Ügynökség a nagysebességű légi távközlési hálózatok teljesítményének javítására, melynek a 6G szempontjából is van jelentősége.

Dél-Korea javítja a nagysebességű légi távközlési hálózatok teljesítményét.
 
A dél-koreai Védelmi Fejlesztési Ügynökség (ADD) ennek érdekében többsugaras aktív fázisú antennatechnológiát fejlesztett ki.
 
A technológia négy pilóta nélküli repülőgéppel biztosítja az egyidejű kommunikációt, egyetlen antennával. Aktív fázisú tömb elrendezése - amely több csempe típusú többsugaras antennát helyez el henger alakban - 360 fokos, mindenirányú távközlést is lehetővé tesz. Olvasd el: Új típusú antennarendszer segítheti a 6G-t
 
Nagysebességű légi távközlési hálózatok teljesítményét javítja Dél-Korea
Nagysebességű légi távközlési hálózatok teljesítményét javítja Dél-Korea
 
A többsugaras antenna képes kiküszöbölni a meglévő légi távközlési hálózatok hiányosságait, amelyek műholdakon keresztül továbbítanak adatokat, s  zavarásnak vagy rossz időjárási körülményeknek egyaránt ki vannak téve. Olvasd el: Energiagyűjtésre használhatja a testet a 6G vezeték nélküli technológia
 
A többnyalábú antenna a magánszektorban is alkalmazható vészhelyzeti távközlési hálózatok kiépítésére a rádiós árnyékterületeken, valamint a 6G bázisállomási távközlésben – jegyezte meg a dél-koreai Védelmi Fejlesztési Ügynökség.
 
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.